Akbaba kapışması

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı Emre Akbaba için karşı karşıya geldi. Spor basınında dün hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin Emre Akbaba'yı istediği haberleri yayınlandı.

Akbaba kapışması

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı Emre Akbaba için karşı karşıya geldi. Spor basınında dün hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin Emre Akbaba'yı istediği haberleri yayınlandı.

26 Mart 2018 Pazartesi 19:52
Akbaba kapışması

Aytemiz Alanyaspor'un milli futbolcusu Emre Akbaba'yı transfer etmek isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray arasında rekabet yaşanıyor. Fanatik'in haberine göre Fatih Terim, Emre Akbaba'nın transfer edilmesi için ısrarcı ve Abdurrahim Albayrak başarılı orta saha oyuncusu için Alanyaspor  temas kurdu. Fotospor'un haberine göre de Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Ozan Tufan takasıyla Emre Akbaba'yı Fenerbahçe'ye kazandırmayı planlıyor.
ALBAYRAK TEMAS KURDU
Fanatik' te yer alan habere göre Fatih Terim, daha önce A Milli Takım’a ilk kez kendisinin çağırdığı Emre Akbaba’yı yeni sezonda Galatasaray’da istiyor. Abdurrahim Albayrak’ın başarılı orta saha oyuncusu için Alanyaspor cephesiyle temas kurduğu belirtildi. Devre arasında Başakşehir’in kapısından dönen 25 yaşındaki futbolcu için o süreçte Alanyaspor kulübü yaklaşık 5 milyon euro bonservis bedeli talep etmişti. Güney ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan Emre Akbaba, bu sezon çıktığı 24 lig maçında 9 gol 7 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. 

FENER'DEN TAKAS ÖNERİSİ
Fotospor'da yer alan haberde ise Emre Akbaba'ya Meadipol başakşehir ve Galatasaray'ın talip olduğu ancak Alanyaspor'un önceliğinin Fenerbahçe olduğu iddia edildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın transfer için sezon sonunu beklediği iddia edilirken haberde "Kanarya'nın Emre Akbaba karşılığında Alanyaspor'a teklif ettiği isim ise Ozan Tufan. Takas gerçekleşirse, sarı lacivertliler bir taşla iki kuş vuracak. Hem Ozan'dan kurtulacak hem de transferde yerli piyasasının yıldızı olması beklenen Akbaba'yı renklerine katacak. İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi" sözlerine yer verildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81