3x3 Sokak Basketbolu şampiyonu 'SA Twins'

3x3 Sokak Basketbolu şampiyonu 'SA Twins'

13 Haziran 2017 Salı 22:08
3x3 Sokak Basketbolu  şampiyonu 'SA Twins'
TBF Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı, dün gerçekleştirilen müsabakalar ile sona erdi. Zorlu mücadeleler sonrasında SA Twins takımı birinciliği elde etti. 
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Finike Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kurulan özel basketbol sahasında yapılan zorlu müsabakalar sonrasında sona erdi. Bu yıl Finike’de ikinci kez düzenlenen TBF Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı’nın final maçında 'Sorun İstemiyorum' takımı ile kıran kırana bir mücadele gerçekleştiren SA Twins takımı, 22-15’lik skor ile rakibini mağlup ederek etap birincisi oldu. Etabın final gününde düzenlenen 3 Sayı Yarışması’nı Adabazar takımından Yağızer Altunyuva kazanırken, Smaç Yarışması’nı ise Sorun İstemiyorum takımından Anıl Uğur kazandı.
TBF Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbol Turu’nda bu yıl düzenlenecek 6 etabın ilkinin Finike’de yapılmasından mutluluk duyduğunu belirten Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, “Finike’yi bir spor kenti yapma yolundaki adımlarımız devam ediyor. Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde 3x3 Sokak Basketbol Turu’nun ilk etabını Finike’de gerçekleştirdik. İlerleyen dönemde tüm spor dallarına yaptığımız yatırımlarımız ve spor organizasyonlarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerini kullandı.
TBF Red Bull REIGN 3x3 Basketbol Turunun 2. Etabı, 17-18 Haziran tarihlerinde Bursa Eker Meydan’da gerçekleştirilecek.
 
Son Güncelleme: 13.06.2017 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81