Sosyal yaşam alanları artıyor

Sosyal yaşam alanları artıyor

17 Ağustos 2017 Perşembe 20:24
Sosyal yaşam  alanları artıyor
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er, Demirtaş, Mahmutlar, Kestel ve Kargıcak mahallelerinde yapımı devam eden sosyal yaşam alanlarında incelemelerde bulundu.
 
Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte doğu bölgesindeki çalışmaları denetleyen Er, yapımı devam eden kafe, çocuk parkı, spor ve sosyal yaşam alanlarının yanı sıra yeni yapılacak park alanlarında da incelemeler yaptı. Başkan Yardımcısı Adem Er, ilk olarak Kargıcak Mahallesi’nde projesi tamamlanan ve ihale dosyaları hazırlanan çocuk parkının yapılacağı alanı denetledi. 
MAHMUTLAR MAHALLESİ’NE SPOR AKTİVİTELİ ÇOCUK PARKI
Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er incelemelerini, Park Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ve Park Bahçeler ekipleriyle Mahmutlar Mahallesi Şükrü Kaptanoğlu Okulu çevresindeki 9.012m2’lik alanda inşaatı devam eden park bölgelerinde sürdürdü. Er daha sonra yine Mahmutlar Mahallesi’nde 9.735m2’lik yeşil alana avan projesi çizilen spor aktiviteli çocuk parkı ve kafe projesini de yerinde denetleyerek, yeşil alana yeni ilave edilecek bölümlerle ilgili bilgi aldı.
Başkan Yardımcı Er denetim gezisini, Kestel Mahallesi 910 adada bulunan 2.642m2’lik yeşil alana çizilen peyzaj projesi ve Hacet Mahallesi Atatürk Caddesi kenarına yeni yapılan yürüyüş alanına çizilen peyzaj projesini denetleyerek tamamladı.
 
Son Güncelleme: 17.08.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81