Sosyal Kart sahibi 1000 kişiyi aştı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya’da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Sosyal Kart sahibi 1000 kişiyi aştı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya’da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

07 Aralık 2017 Perşembe 17:32
 Sosyal Kart sahibi 1000 kişiyi aştı
 
Alanya Merkez başta olmak üzere kırsal mahallelerde sosyal kart ve aşevi hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların talepleri büyük bir titizlilikle değerlendiriliyor. 15 ayrı mahallede sosyal kart ve aşevinden yararlanmak için talepte bulunan 120 kişinin evlerindeki inceleme için Sosyal Hizmetler Dairesi’nden 4 kişilik bir ekip iki gün boyunca çalışma yapacak. Alanya’ya gelen inceleme memurları talepte bulunan vatandaşların evlerine giderek istenilen şartlara uyup uymadıklarını kontrol ediyor. İncelemeler bir rapor haline getirilerek, uygun olanların talepleri yerine getiriliyor. 
İhtiyaç sahiplerinin yanındayız
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırım belediyeciliğinin yanı sıra sosyal belediyeciliğinin de gereklerini fazlasıyla yerine getiriyor. Bugüne kadar birçok ihtiyaç sahibine ev eşyası, yatalak hastası olan vatandaşlara hasta yatağı verdik. Alanya’da aşevini açarak ihtiyaç sahibi kişilere günlük sıcak yemek veriyoruz. Öte yandan sosyal kart hizmetimizde devam ediyor. Şu ana kadar bini aşkın kişiye bu kartı verdik. Yeni talepleri de belediyemiz değerlendiriyor. Şartları uyan ailelere sosyal kart vermeye devam edeceğiz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız “ dedi.
 
Son Güncelleme: 07.12.2017 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81