SORUN YOK

SORUN YOK

29 Haziran 2017 Perşembe 02:46
SORUN YOK
Alanya Belediyesi ekipleri Ramazan Bayramı boyunca 24 saat mesai yaptı. Zabıta, Temizlik İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlükleri ekiplerinin çalışmaları ile geçen yıl yaşanan bazı sorunlar bu yıl yaşanmadı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alınan ek önlemlerle olası sorunların önüne geçildiğini belirterek bundan sonraki bayramlarda gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceklerini bildirdi. 
 
24 SAAT GÖREVDEYDİLER
Ramazan Bayramı boyunca Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri ve Temizlik İşleri ekipleri geçtiğimiz yıl yaşanan bazı sorunların bu yıl yaşanmaması için 24 saat boyunca yoğun mesai harcadılar. Zabıta Müdürü Hasan Akın, ekibi ile birlikte denetimlerini aralıksız sürdürerek olumsuzluk oluşturabilecek durumlara derhal müdahale ettiler. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, geçmişte yaşanılan sıkıntıları göz önünde bulundurarak ek önlemlerin alındığını belirtti. 
OLUMSUZLUK YAŞANMADI
Kula, “Özellikle Zabıta Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz 24 saat esasına göre çalıştı. Ayrıca Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğümüz de ekiplerimize yardımcı oldu” dedi. Bu bayramda geçen yıl yaşanan sıkıntıların meydana gelmediğini vurgulayan Kula, “Alanyamız yine bayramda doluydu. Bundan sonraki bayramlarda da gerekli tedbirleri alıp herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Canla başla çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
Son Güncelleme: 29.06.2017 02:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81