Yüksel: Türkdoğan halkla iç içe

Yüksel: Türkdoğan halkla iç içe

16 Kasım 2017 Perşembe 20:43
Yüksel: Türkdoğan halkla iç içe
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ı ziyaret eden Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, Türkdoğan’ın halkla iç içe olduğunu ve Türkdoğan’ın ilçe başkanı olmasının MHP’ye ivme kazandırdığını söyledi.
 
Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ı ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın çalışmalarıyla herkese örnek teşkil ettiğini söyleyen Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, "Mustafa Türkdoğan ile MHP'nin kapıları hem partililere, hem de seçmenlere açıldı. Bu önemli bir gelişmedir” dedi. 
‘HERKESİN GÖNLÜNÜ ALIYOR’
MHP İlçe Başkanı'nı otel lobilerinde değil, sokakta bulabiliyoruz. Bir bakıyoruz MHP İlçe Başkanı, Dim Vadisi'nde, bir bakıyoruz Çamlıca'da, bir bakıyoruz Güzelbağ'da. Günün her dakikası ve saniyesinde de seçmenlerle iletişim halinde. Otelciye de gönlünü ve kapısını açıyor, kırsaldaki yoksula da. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, çocuk ile çocuk, gençle genç, yaşlıyla yaşlı oluyor. Herkesin gönlünü alan İlçe Başkanı Türkdoğan ile MHP'nin başarılı olması an meselesi. Ülkücülüğüyle tanıdığımız Türkdoğan'ın MHP'de İlçe Başkanı olması partisine Alanya'da ivme kazandırıyor ve kazandıracaktır da. Böyle genç ve yüreği temiz İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan'ın, Cenab-ı Allah yolunu açık eylesin. Başarılarını daim etsin” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 16.11.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81