Yücel’e baba ocağından büyük destek!

Cumhur İttifakı’nın Alanya Adayı Başkan Adem Murat Yücel, Kestellilerden büyük destek görüyor. Binlerce Kestelli vatandaş, Yücel için meşaleler ve davullar eşliğinde seçim koordinasyon merkezine kadar yürüdü.

Yücel’e baba ocağından büyük destek!

Cumhur İttifakı’nın Alanya Adayı Başkan Adem Murat Yücel, Kestellilerden büyük destek görüyor. Binlerce Kestelli vatandaş, Yücel için meşaleler ve davullar eşliğinde seçim koordinasyon merkezine kadar yürüdü.

21 Mart 2019 Perşembe 22:21
Yücel’e baba ocağından büyük destek!

10 yıl Kestel Belediye Başkanlığı görevinden sonra 5 yıldır da Alanya Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Adem Murat Yücel’e kendi doğup büyüdüğü Kestel Mahallesi sakinleri büyük destek veriyor. Önceki gün akşam Kestel’de toplanan Kestel Mahalle sakinleri, otobüsler ile Alanya’da 25 Metrelik Caddede Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) bulunan Adem Murat Yücel’e sürpriz yaptılar. Ellerinde meşaleler ve davullar eşliğinde Yücel’in Seçim Koordinasyon Merkezi’ne giden Kestelliler, ‘En büyük başkan bizim başkan. Bahçelerde Badem Alanya’da Adem. Adam gibi Adam. Sen yürüyeceksin arkandan millet yürüyecek. Hizmet senin işin. Rantiyeci değil şantiyeci başkan. Kestel seninle gurur duyuyor” diyerek tezahüratlarda bulundular. Kestellilerin sürprizi karşısında oldukça duygulanan Başkan Yücel duygusal anlar yaşadı. Hemşerileri ile buluşan Başkan Yücel’in zaman zaman gözleri dolarken, Yücel ile hemşerilerinin buluşması ise görülmeye değerdi. Başkan Yücel, “Baba ocağım, Kestel’imden gelen kıymetli hemşehrilerim Seçim Ofisimizi ziyaret etti. Büyük destekleri için bütün gönül dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biriz, birlikteyiz! ” dedi.
YÜCEL 2 FARKLI ETKİNLİĞE KATILDI

Başkan Yücel dün ise ilk olarak 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü ve 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı. Başkan Yücel'e Meclis Üyesi adayları ve Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel eşlik etti. Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Evi'ne kayıtlı Down Sendromlu çocukların ilgi odağı olan Başkan Yücel, çocuklarla tek tek ilgilenirken aileleri ile sohbet etti. Ardından Huzurevi ve Tevfik Hoca Evi'nin müdavimleri ile sohbet eden Başkan Yücel, yaşlıların taleplerini dinledi. Daha sonra hem down sendromlu çocuklar hem de yaşlılarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yücel: "Yaşlılar Haftası ve Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle eli öpülesi yaşlılarımız ile tek ihtiyacı 'sevgi' olan çocuklarımız ve kıymetli aileleriyle bir araya geldik. Bu güzel organizasyonda emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum." dedi.
DEV YÜRÜYÜŞ YARIN
Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Başkan Adayı Adem Murat Yücel, yarın seçim yürüyüşünü gerçekleştirecek. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı’nın Başkan Adayı olan Adem Murat Yücel, saha çalışmaları kapsamında yarın dev bir seçim yürüyüşü yapacak. 2014 seçimlerinde 'Büyük Alanya Yürüyüşü’ sloganıyla yaptığı yürüyüşte Başkan Yücel'e merkez, belde ve köylerden binlerce vatandaş destek vermişti. Yarın yapılacak olan yürüyüş, saat 14.00’da Alanya Öğretmen Evi önünden başlayıp, İskele Şelale Meydanı’nda son bulacak. Bu kez Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak bu yürüyüşü gerçekleştirecek olan Başkan Yücel'in, yürüyüş için kullanacağı slogan merak konusu olurken, yürüyüşe ittifakın iki kanadından da binlerce vatandaşın katılması bekleniyor. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81