‘Yerelde nasıl muhalefet olunacağını göstereceğiz’

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 31 Mart seçimleri sonrası sessizliğini bozdu.

‘Yerelde nasıl muhalefet olunacağını göstereceğiz’

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 31 Mart seçimleri sonrası sessizliğini bozdu.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 22:01
‘Yerelde nasıl muhalefet  olunacağını göstereceğiz’

Yerel bir televizyon kanalındaki programa konuk olan Taş, seçimin neden kaybedildiğini, bundan sonra neler yapacaklarını açıkladı. AK Parti İl Başkanı, CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de seslenerek, boş lafları bırakıp icraat yapmasını istedi. AK Parti İl Başkanı Taş, 31 Mart gecesi Antalyalıların partilerine yerelde muhalefet görevi verdiğini anlattı. Taş, "650 bin hemşehrimiz bize muhalefet görevi verdiği için bunu yerine getireceğiz. Bundan sonra yerelde nasıl muhalefet yapılacağını CHP, İP ve HDP'ye öğreteceğiz" dedi.
İLK İCRAATI TABELA
AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 1.5 aydır icraat yapmadığını ve laf ürettiğini gördüğünü belirtti. Taş, "Yaptığı tek icraat var o da tabela. Büyükşehir Belediye tabelasının önüne Türkiye Cumhuriyeti yazdı. Şimdi kendisine soruyorum. 20 yıl Konyaaltı'nda belediye başkanlığı yaptı. Konyaaltı'na Türkiye Cumhuriyeti yazmak için para mı bulamadı? Yaptıracak adam mı bulamadı? Bulamadıysa bize söyleseydi iktidar partisi olarak yaptırırdık. Bunu popülist yaklaşım olarak görüyorum. Sanki kendisi HDP ve PKK ile ilintilemiyor muşta o yüzden Türkiye Cumhuriyeti yazmış gibi geldi. 31 Mart'ta kimler kimlerle yürüyordu, kimler kimlerle beraberdi hepsini gördük ama yemezler" ifadelerini kullandı.

AKAYDIN'IN İZİNDEN
AK Parti İl Başkanı Taş, Böcek'e hizmet uyarısı yaptı. Taş konuşmasına şöyle devam etti. "Muhittin Böcek'i buradan uyarıyorum. Eski başkanı Akaydın hocasının izinden yürümeyi bıraksın. Akaydın gibi hiçbir çivi çakmadan lay lay lom yapıp yan gelip yatacaksa hiç milletimizi uğraştırmasın. Desinki baştan 'ey milletim ey hemşehrilerim siz beni seçtiniz ama ben hiçbir şey yapmayacağım. Lay lay lomla 5 yılı bir tek çivi dahi çakmadan geçireceğim' desin. Milletimiz de ona göre bir şey beklemesin. Bugüne kadar 1.5 ayda hep laf üretti. Biz takip edeceğiz. Göreve geldiği günden beri borçlardan bahsediyor. Biz hiçbir zaman borç edebiyatı yapmadık. Akaydın'dan belediyeyi devraldığımız 463 milyon euro borç vardı. 5 yılda 694 euro borçla teslim ettik. Bu aradaki farkla güzel hizmetler yaptık. Bu noktada hükümet olarak Antalya için yapılması gerekeni yapacağız. Ancak iktidar partisi olarak belediyeye desteğimiz olmaz."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81