'Yaşayan projeler ile geliyoruz'

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısında bir araya geldi. Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Ortak kararlarla belirlediğimiz programımız oldukça yoğun geçecek.” Dedi.

'Yaşayan projeler ile geliyoruz'

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısında bir araya geldi. Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Ortak kararlarla belirlediğimiz programımız oldukça yoğun geçecek.” Dedi.

22 Ocak 2019 Salı 20:14
'Yaşayan projeler  ile geliyoruz'


İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı, önceki gün gerçekleştirilen istişare toplantısı sonrası dün de haftalık olağan toplantısında bir araya geldi. Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalar yapan İlçe Başkanı Yücel Apaydın,  “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi ile gerçekleştirdiğimiz ortak toplantıda aldığımız kararların Alanya'mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Her iki parti yöneticilerinin katılım sağladığı toplantımızda saha çalışmalarımızın programını belirledik. Ortak kararlarla belirlediğimiz programımız oldukça yoğun geçecek. Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyelerinin de katılım sağladığı toplantımızda sadece saha çalışmaları ile ilgili değil, proje ekiplerimizin çalışmalarını da inceledik. Alanya'ya ve Alanya halkına yakışan projelerimizle geliyoruz.” Dedi. 

“TEPEDEN İNME PROJE YAPMAYACAĞIZ”
Apaydın konuşmasında yönetim projelerine de değinerek, “Alanya'nın yetiştirdiği değerli insanlardan oluşturulan ekibimiz halkımıza tepeden inme, asla halkın isteğini yansıtmayan projeler yığınından oluşan çalışmalar ile halkın karşısına gelmeyecektir. Ekibimiz Alanya'ya yabancı olmayan, bu memleketin insanlarından oluşmaktadır. Halkın isteği ne ise onu gerçekleştirmeye yola çıktığımız günden bu yana söz verdik, ve bu sözde duracağız. Halkımızın ihtiyaçlarını, Alanya'nın eksiklerini tahmin bile edemeyen, burada yaşamadan ısmarlama projeler sunulmasını kimse kusura bakmasın ama halkımız hak etmiyor. Biz her kesime partisine bakmaksızın hitap ediyoruz. Çünkü bu seçim, memleket meselesi. Memleketimiz için ne gerekiyorsa yapacağız, önceden söyledik; yine söylüyorum biz Halkız. Halk için ne gerekiyorsa hiç bir fedakârlıktan kaçmadan, yorulmadan, usanmadan çalışıyoruz. Ve buradan Alanya halkına sesleniyorum, Alanya'da ne olmasını istiyorsanız buyurun gelin, konuşalım. Fikirlerinize, düşüncelerinize ve yapmak istediklerinize kapımız her daim açık.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81