‘Yarın itibariyle sahaya ineceğiz’

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, Cumhurbaşkanı Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

‘Yarın itibariyle sahaya ineceğiz’

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, Cumhurbaşkanı Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

01 Şubat 2019 Cuma 18:47
‘Yarın itibariyle sahaya ineceğiz’

Toplantıya katılmak üzere Ankara'ya giden Başkan Çelik, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Çelik ilk olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın açıkladığı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'nda, partisinin seçim manifestosunu dinledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Manifestosu'nda, yeni dönemdeki belediyecilik anlayışı ve millete taahhütler 11 başlık altında sıralandı.
SEÇİM ÇALIŞMALARI HAZIRLANDI
Erdoğan, "Bu seçimlerde illerine, ilçelerine, beldelerine, hizmet etmek üzere belediye başkanlığına aday olan AK Parti'li ve Cumhur İttifakı mensubu arkadaşlarımızın her birine başarılar diliyorum. Önümüzdeki seçimlerde milletimizin tercihini yine hizmet siyasetinden yana kullanarak AK Parti’yi sandıktan açık ara birinci parti olarak çıkaracağınıza inanıyorum" diye konuştu. Milli iradenin üstünlüğüne yürekten bağlı bir parti olarak 31 Mart seçimlerinde ortaya çıkacak sonucun, Türkiye'ye ve millete hayırlı olması dileğinde bulunan Erdoğan, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları üzerine, "Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. Dik duruyoruz endişeniz olmasın" dedi. Açıkladıkları bu manifestoyla birlikte yerel seçimlerin çerçevesini çizmiş olacaklarını söyleyen Erdoğan, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu, Merkez Yürütme Kurulu olarak yerel seçimlere yoğun bir çalışmayla hazırlandıklarına işaret ederek, bu hazırlıklar neticesinde yerel seçimlerde hangi çerçevede neler yapacaklarına yönelik hazırlıkları bitirdiklerini ifade etti.

 BAĞBUĞ TÜRKEŞ’İN MEZARINI ZİYARET ETTİ
Ak Parti Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Çağlayan ve yönetimi Başkan Adil Çelik'i yalnız bırakmadı. Başkan Çelik, Gençlik Kolları Yunus Çağlayan ve beraberindeki Gazipaşalı gençler toplantının ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. Başkan Çelik ve beraberindekiler son olarak Başbuğ Alparslan Türkeş'i mezarı başında andı. Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Başkan Çelik, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı seçim beyannamemiz için Ankara’ya gittik. Memleket işi gönül işi. İlk günkü aşkla, durmak yok yola devam. Bugün itibarıyla sahalara inmeye hazırız. 31 Mart'ta Gazipaşa'da kazanacağımıza inancımız tam. İnşallah 31 Mart'ta kazanan yine biz olacağız. Ankara’ya gelmişken Ata’mızı ziyaret etmemek olmazdı. Gençlerimizle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhuna Fatiha okuduk ve rahmetle andık. Düşünceleri ve tartışılmaz devlet adamlığı ile Ülkücü hareketin ölümsüz lideri olan merhum Alparslan Türkeş’i de kabri başında ziyaret ederek ruhuna Fatiha okuduk. Ruhu şadolsun" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
AlanyaGazipaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81