Vatan Partisi'nden CHP'ye sert eleştiri

Vatan Partisi'nden CHP'ye sert eleştiri

06 Temmuz 2017 Perşembe 02:10
Vatan Partisi'nden CHP'ye sert eleştiri
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu parti ilçe binasında CHP'nin başlattığı Adalet Yürüyüşüne HDP'den gelen destek ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu "Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP/PKK’ya kavuştu. Kucaklaştılar ve kol kola girdiler. HDP, koluna girilecek parti değildir."dedi. CHP’nin HDP/PKK ile kola kola yürüyüşü, FETÖ yanında HDP/PKK’yı kurtarmak içindir. “Adalet bitmiştir”, “Herkese Adalet”, “Bu yürüyüş Selahattin Demirtaş’ın çığlığıdır”, “105 bin kamu görevlisi görevlerine dönsün” gibi sloganlar, yürüyüşün amacını ortaya koyuyor diyen Kurtoğlu “CHP yönetimi ABD siyasetine sımsıkı bağlanmış gözüküyor. CHP’nin genel başkan adayı olarak adı geçenler de farklı değiller. CHP’de ayak oyunları dışında bir siyaset gözükmüyor, Türkiye’nin geleceğine yönelik bir görüşe, bir tartışmaya rastlanmıyor” diyerek CHP’ye sert bir şekilde seslendi.
YÜZDE 49 YÜZDE 19’A DÜŞTÜ
Hasan Faruk Kurtoğlu şu ifadeleri kullandı: " Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP/PKK’ya kavuştu. Kucaklaştılar ve kol kola girdiler. Atlantik medyasında CHP ile HDP/PKK’nın kucaklaşmasını gösteren tek bir fotoğraf, tek bir haber yok. Çünkü bu resim, gizlenmesi gereken, utanılacak bir resimdir. CHP’nin yüzde 49 hesabı şu anda yüzde 19’a düşmüş bulunuyor ve bu gidişle yüzde 9’a kadar düşer. CHP’yi ABD de kurtaramaz, İsrail de kurtaramaz. Çünkü Türkiye’de CHP+PKK/HDP+FETÖ+Abdullah Gül-Davutoğlu Koalisyonu kurulmasını kabul edecek bir halk bulunmuyor. Bu ekip Cumhurbaşkanı seçimine girdiği zaman, bu milletten boyunun ölçüsünü alacaktır. Bu nedenledir ki, Atlantik medyası o kol kola fotoğrafları yayımlamıyor. ABD-İsrail’in planı, bir başarı planı değil, utanılacak bir plandır. Türkiye sahipsiz değildir. Vatan Partisi artık Türkiye için biricik çözümdür ve görevinin başındadır."
Son Güncelleme: 06.07.2017 02:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81