Üniversiteli savaşı

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından ALKÜ ve AHEP’e kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler Ak Parti Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları ve CHP Gençlik Kolları tarafından karşılanıp, üniversite ile ilgili genel bir bilgi veriliyor.

Üniversiteli savaşı

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından ALKÜ ve AHEP’e kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler Ak Parti Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları ve CHP Gençlik Kolları tarafından karşılanıp, üniversite ile ilgili genel bir bilgi veriliyor.

05 Eylül 2018 Çarşamba 21:18
Üniversiteli savaşı

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'na bağlı Gençlik Kolları bünyesinde faaliyet gösteren ÜniAk İlçe Başkanlığı, üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kayıt amacıyla Alanya'ya gelen öğrenciler için kolları sıvadı.  ALKÜ içerisinde kurulan stantta ÜniAk İlçe Başkanlığı, çiçeği burnunda üniversiteli gençlere yardımcı olmak için stantlarda bilgi vermeye başladı. Bir değerlendirme yapan Ak Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, "Alanya'ya yeni gelen üniversiteli kardeşlerimizi karşılamak ve yardımcı olmak için AK Gençlik Kolları olarak biz hazırız” dedi
‘GENÇLER BİLGİLENDİRİLİYOR’

Öte yandan benzer bir çalışmaya Alanya Ülkü Ocakları da imza attı. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, "Üniversite tercihleri Alanya olan öğrencilerimize yardımcı olmak için şehrin muhtelif yerlerine stantlar kurduk. Alanya'ya gelen üniversiteli gençler, ayrıntılı bilgiyi görevli arkadaşlarımızdan öğrenebilir" diye konuştu.
‘ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem ve yönetimi örnek bir davranışa imza attı. Sosyal medya üzerinden, ‘Üniversiteye Hoş geldin kardeşim. Bir ihtiyacın olursa çekinme ara' yazılı fotoğraf paylaşan gençler partili, partisiz tüm vatandaşlardan büyük takdir topladı. İhtiyaç halinde kendilerine ulaşabilecekleri iletişim numarasını da bırakan Başkan Erdem, "Gurbette öğrenci olmak çok zordur. Hepimiz öğrenci olduk. Alanya’mıza gelen tüm öğrencilerimiz bir ihtiyaçları olursa '0532 692 10 92' nolu iletişim numarasından bizlere ulaşabilirler. Öğrencilerimiz asla yalnız değildir. CHP Alanya Gençlik Kolları olarak daima yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Bizim amacımız tek amacı üniversite okumaya gelmiş gençlerin bu yolda önlerini açmak ve kardeşlik arkadaşlık bağlarını güçlendirerek gençleri gurbette olmanın olumsuz etkilerinden korumak.” dedi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81