Ülkücüler iftarda buluştu

Ülkücüler iftarda buluştu

18 Haziran 2017 Pazar 20:28
Ülkücüler iftarda buluştu
Ramazan ayı dolayısıyla Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Ocak çatısında iftar düzenledi. İftara MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Ocak çatısında iftar düzenledi. İftar Programına MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Hasan Basar ve ülkücü gençler katıldı. İftar sonrası açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Bu akşam iftarımızı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte 10 yıl başkanlık görevini yapmaktan onur duyduğum Alanya Ülkü Ocaklarımızda yaptık. Ocak Başkanımız Abil Gündoğdu ve Yönetimine İftar davetleri için teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin" dedi. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 18.06.2017 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81