Ülkücüler iftarda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı iftarda bir araya geldi.

Ülkücüler iftarda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı iftarda bir araya geldi.

25 Mayıs 2018 Cuma 21:39
Ülkücüler iftarda bir araya geldi

Alanya Öğretmen Evinde düzenlenen iftara MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Milletvekili adayları Hüseyin Yıldız, Ömer Özbek, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve çok sayıda partili katıldı. İlk olarak Türkdoğan konuştu: “1 ay sonra ülkemizin kaderinin belirleneceği çok önemli bir dönemeç ile karşı karşıyayız. Türkiye’nin 2023 de cumhuriyetin lider ülke Türkiye olma noktasında önemli bir dönemeci atlatmış olacağız. Ben teşkilatımızın her kademesinde görev yapan, geçtiğimiz 1,5 yıllık süreçte en sıkıntılı dönemde taşın altına eline koyan ve en zor şartlar altında birlikte görev yaptığım dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yolumuz hak yoludur, bu yolda şartlar ne olursa olsun, Başbuğun izinde liderimizin emrinde siyasi mücadelemiz devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi bundan sonraki süreçte de devlet yönetimine katkı vermeye devam edecek. Tüm partililerimizi taşın altına elini koymaya davet ediyorum” dedi.
‘MHP TARİHİNDE ALMADIĞI OYU ALACAK’
Türkdoğan’ın ardından Milletvekili adayı Ömer Özbek konuştu. Özbek, “Liderimiz Türk milletinin beka sorunu var dedi ve bir yol çizdi. Ak Parti ile bir ittifak kurdu. Bu ittifak 2023 yılına kadar sürecek. Liderimizin 2023 yılına kadar bir hedefi var. Bende Bu yüzden aday oldum. Çok şükür çalışıyoruz. Milletimizden güzel tepkiler alıyoruz. Moralimiz çok yüksek. Allah’ın izniyle MHP Alanya ve Antalya’da tarihinde almadığı oyu alacak. Biz bunu görüyoruz. Antalya olarak hareketin Liderine önümüzdeki dönemde bir fazla milletvekili göndermek için uğraşıyoruz. Buraya katılan tüm partililerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

‘SİZLERİN DESTEĞİ İLE ALANYA’MIZI TBMM’DE TEMSİL EDECEĞİZ’
Özbek’in ardından diğer aday Hüseyin Yıldız konuştu. Yıldız, “Değerli dava arkadaşlarım. Osmanlının son dönemlerinde haçlı seferleri düzenlenmiş ve Türk milletini bu coğrafyadan gönderememişlerdir. Liderimiz son 20 yılda yaşananları çok iyi analiz ederek. Türkiye üzerinde oyun yapan diğer ülkelerin oyunlarını ortaya çıkarmış ve bir Suriye, Mısır ve Libya olmaktan Türkiye’yi kurtarmıştır. Son 20 yıla göz attığımızda göreceğiz: darbe gecesinde Makamında oturmayan kaçmayan tek Lider Devlet Bahçelidir buna herkes şahit oldu. Kimisi uçakta, kimisi başkasını otelinde saklanırken liderimiz genel merkeze gelmiş ve gereken müdahaleleri yapmıştır.  İnşallah 24 Haziranda çok güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı seçilecek ve çok güçlü bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi parlamentoda temsil edilecektir. Bu tarihte Türk milleti bir karar verecek. Bu vatan bu milletindir. Türk milleti kendi geleceği ile ilgili bir karar verecektir. Milletimizin her zaman verdiği kararlar doğru çıkmıştır. 24 Haziranda da doğru çıkacaktır. Biz Alanya’daki tüm seçmenlerimizin oyuna talibiz. Sizlerin desteği ile en yüksek oyu alıp mecliste Alanya ve Antalya’yı temsil edeceğiz” dedi.
‘İSİMLERE TAKILMADAN ÇALIŞACAĞIZ’
Son olarak konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’ de, “Sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. Ülkemiz bir seçim sürecine girdi. Bizim yapmamız gereken Hasanın, Alinin yada Ayşenin milletvekili adayı olup olmadığına takılmadan ülkemiz için, milletimizin selameti için var gücümüzle çalışmamız gerektiğini düşünüyorum ”şeklinde konuştu. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81