Ülkücüler Ankara'da Kerkük için buluştu!

Ülkücüler Ankara'da Kerkük için buluştu!

08 Ekim 2017 Pazar 20:25
Ülkücüler Ankara'da  Kerkük için buluştu!
MHP tarafından düzenlenen "Kerkük Sevdalıları Buluşması" etkinliğinde çok sayıda Ülkücü Kerkük için bir araya geldi. Buluşmaya Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu da katıldı. 
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gelmeden önce çok sayıda Ülkücü Arena Spor Salonu'nu doldurdu. "Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat", "Korsan referandum yok hükmündedir", "Türklüğün sesiyiz, sorun tarihe neyin nesiyiz", "Kardeşlik bakidir, fitne fanidir" yazılı pankartların asıldığı salonda Ülkücüler, "Bir gece ansızın gelebiliriz", "Dik dur eğilme, evlatların seninle", "Hareketin lideri Devlet Bahçeli", "Türkmendir özümüz", "Ankara ovası, Bozkurtların yuvası", "Kerkük Türk'tür, Türk kalacak", "Ne mutlu Türk'üm diyene", "Türklüğün lideri Devlet Bahçeli" sloganları attı. Ülkücüler Atilla Yılmaz, Ahmet Şafak ve Mustafa Yıldızdoğan şarkılarına eşlik edip Türk bayraklarını salladılar. Buluşmaya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, Kerkük’ten ve Avrupa’dan gelen Türkler ve Ülkücüler katıldı. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı konuşmada “İdlib'de yeni bir operasyon başlatılmıştır, darısı Afrin'in başına. MHP, devletin ve hükümetin yanında sağlam, tavizsiz, milli çıkarlara uygun bir şekilde duracaktır. Aynı siperdeyiz, aynı cephedeyiz, aynı saftayız” dedi.
Türkdoğan ve Aksoy, Bahçeli’yi ziyaret ederek talimatlarını dinledi. Türkdoğan ziyaretin ardından “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’i makamlarında ziyaret edip, ellerinden öptük, emir ve talimatlarını aldık. Liderimizin tüm Antalya'ya ve Alanya'ya selamları var” dedi. 
Türkdoğan ve Aksoy, ayrıca yapılan kongrede MHP Ankara İl Başkanı seçilen, aynı dönem ülkü ocaklarında görev yaptığı Turgay Baştuğ’u da ziyaret ederek tebriklerini iletti. 
Buluşmanın ardından ülkücüler MHP’nin merhum lideri Alpaslan Türkeş’in mezarını ziyaret edip dua okudular. 
 
Son Güncelleme: 08.10.2017 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81