Türkdoğan, yeni il binasını inceledi

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ile birlikte hafta sonunda kaba inşaatı tamamlanan ve bitme aşamasına gelen MHP’nin yeni İl Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Türkdoğan, yeni il binasını inceledi

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ile birlikte hafta sonunda kaba inşaatı tamamlanan ve bitme aşamasına gelen MHP’nin yeni İl Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

11 Mart 2018 Pazar 21:33
Türkdoğan, yeni  il binasını inceledi

Türkdoğan, “İl Başkanımız Mustafa Aksoy Bey ve Osman Coşkun Bey ile MHP Antalya İl Başkanlığı binamızın bitmiş olan kaba inşaatını inceledik. Partimizin kurumsal kimliğine yaraşır şekilde devam eden İnşaatımızda emeği geçenlere, İl Başkanımıza ve Turan Alma Beye Teşekkür Ederim” dedi. 
TÜRKDOĞAN’DAN BÜYÜK KURULTAYA DAVET
Öte yandan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 18 Mart Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan MHP Büyük Kurultayı’na tüm Alanya halkını davet etti. Türkdoğan, “Tüm Alanyalıları, bütün ülküdaşlarımı, bu tarihi güne tanıklık etmeye davet ediyorum” dedi.Türkdoğan, Kurultay'la ilgili ayrıntıları şu şekilde aktardı, "49 yıllık mazisiyle cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kurduğu milli bekamızın mimarı, genel başkanımız, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla siyaset yapan; Türk milletinin yarım asırlık çınarı Milliyetçi Hareket Partimizin 12. Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2018 Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonunda saat 10.00’da yapılacaktır. ‘Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka’ sloganıyla yapılacak olan partimizin büyük kurultayına bütün partililerimizi, Alanyalı hemşerilerimiz ve vatandaşlarımızı davet etmek istiyorum. 

ALANYA’DAN OTOBÜS KALDIRILACAK
MHP olarak 17 Mart Cumartesi akşamı parti binamızın önünden gece saat 23.00’de otobüslerle Ankara’ya gitmek isteyen bütün vatandaşlarımızı Ankara’ya inşallah götüreceğiz. Bu vesile ile buradan siz değerli Alanya’nın kamuoyunu aydınlatan basın mensupları aracılığıyla ben bütün Alanyalıları, bütün ülküdaşlarımı, bütün partililerimi, bütün vatandaşlarımı tarihe tanıklık etmeye, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in tarihi konuşmasını bizati dinlemeye ve oradaki o manevi havayı, atmosferi teneffüs etmeye buradan davet ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı götüreceğiz ve yol boyunca da her türlü dertleri ile sıkıntıları ile ilgileneceğiz. Bunu buradan özellikle de belirtiyorum." dedi. 
‘ALANYA’DAN 8 İSİM OY KULLANCAK’
18 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Büyük Kurultay’da Alanya’dan da Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Hüseyin Yıldız, Mustafa Sünbül, Öcal Burakçın, Ercan Uğur ve Ömer Özbek oy kullanacak. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81