Türkdoğan'ndan birliktelik mesajı

Türkdoğan'ndan birliktelik mesajı

31 Ağustos 2017 Perşembe 01:01
Türkdoğan'ndan birliktelik mesajı
Milliyetçi Hareket Parti(MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı: "Türk Milleti olarak; sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın, inanç ve ihlâsın eşsiz örneklerine şahit olacağımız mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı içindeyiz. Bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimiz, diğer yandan da, kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlardır. 
İnancımız, erdemlerin en üstünü olarak; gelmeyene gitmeyi, vermeyene bağışlamayı ve kötülük edene iyilikle mukabele etmeyi öğütlemişken, bayramlarda kucaklaşmanın, küslerin barışmasının manevi bir yükümlülük olduğu unutulmamalıdır.  Bin yıldır sevinçte ve tasada, zaferde ve mağlubiyette, mutluluk ve üzüntüde bir araya gelerek sağlam ve ayrılmaz bir bütün oluşturmuş olan Türk milletinin bütün fertleri, sadece bayramlarla sınırlı kalmadan, her zaman ve her daim birlikte olmanın azami sorumluluğunu yerine getireceklerdir. Türk milletini oluşturan fertler arasına ekilmek istenen nifak tohumlarının, kardeşlik bağında ayrılık olarak yeşermemesi için herkesin bilinçli ve sorumlu davranması gerekmektedir. Ayrıca; Mübarek topraklarda hac farizasını yerine getiren Müslüman kardeşlerimizin Allah ibadetlerini kabul etsin. Kabe'de Arafat'ta, Mina'da, Müzdelife'de yaptıkları duaları makbul eylesin. Bütün hacılarımızın hayırlısı ile memleketlerine dönmelerini, sevenlerine kavuşmalarını temenni ediyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle vatanımız her köşesindeki aziz vatandaşlarımızın, değerli Alanya’lı hemşerilerimizin ve Türk – İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını en içten ve samimi duygularımla kutlar, nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim."
Son Güncelleme: 31.08.2017 01:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81