Türkdoğan: Liderimizin selamını getirdim

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, eşi Besna Türkdoğan ile birlikte MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Türkdoğan: Liderimizin selamını getirdim

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, eşi Besna Türkdoğan ile birlikte MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

26 Şubat 2018 Pazartesi 20:09
Türkdoğan: Liderimizin  selamını getirdim

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan hafta sonu Ankara'daydı. Başkente giden Türkdoğan, partisinin genel merkezini ziyaret etti ve burada bir takım görüşmelerde bulundu. Türkdoğan ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Devlet Bahçeli'nin ofisinde geçen görüşmede Alanya ve ülke gündemine dair sohbet edildi. Bahçeli'den emir ve talimatları alan Türkdoğan, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı ile de görüşme fırsatı buldu. Türkdoğan görüşmelerde Alanya'da yapmış oldukları çalışmalar hakkında parti büyüklerini bilgilendirirken, 'Cumhur ittifakı' hakkında da bilgi alma fırsatı buldu.

‘LİDERİMİZİN SELAMINI GETİRDİM’
Ziyaretlerle ilgili konuşan Türkdoğan, "Türk milletinin pusulası, Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi makamında ziyaret ettim. Ellerinden öptüm, hayır dualarını aldım. Liderimizin Alanya’mıza ve tüm Antalya’mıza selamları var. Yine ayrıca genel merkez ziyaretimizde Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman Bey ve Genel Sekreter Yardımcımız Mustafa Kalaycı Beyi makamlarında ziyaret ederek, yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdim. Güncel siyasi konuları ve 'Cumhur İttifakını' değerlendirme fırsatı buldum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81