Türkdoğan'dan 20. yıl kutlaması!

Türkdoğan'dan 20. yıl kutlaması!

06 Temmuz 2017 Perşembe 23:58
Türkdoğan'dan 20.  yıl kutlaması!
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin genel başkanlıktaki 20. yılını MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da sosyal medya aracılığı ile kutladı.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin genel başkanlıktaki 20. yılını MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da sosyal medya aracılığı ile kutladı. Dr. Devlet Bahçeli, 6 Temmuz 1997 tarihinde yapılan 5. Olağanüstü Kongre sonrası, merhum Alparslan Türkeş'in ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı görevini üstlenmişti. Türk siyasetinin önemli aktörlerinden olan, özellikle 15 Temmuz 2016'daki FETÖ'nün hain darbe girişiminde gösterdiği dik duruş ile gönüllerde adeta taht kuran Bahçeli'nin MHP'nin liderliğine geçmesinin üzerinden tam 20 yıl geçti. 20. yılında Bahçeli'ye Türkiye'nin her yerinden kutlama ve tebrik mesajları geliyor. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da sosyal medya aracılığı ile Bahçeli'nin 20. yılını kutladı. Her konuşmasında Bahçeli'ye olan sadakatini dile getiren Türkdoğan, yayınladığı mesajda, "6 Temmuz 1997, 6 Temmuz 2017. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin MHP Genel Başkanlığı görevindeki 20. yılı kutlu olsun. Sadakat şerefimiz, liderimizin emrindeyiz" dedi.
 
Son Güncelleme: 07.07.2017 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81