Türkdoğan'dan ezber bozan hareket

Türkdoğan'dan ezber bozan hareket

21 Kasım 2016 Pazartesi 12:08
Türkdoğan'dan  ezber bozan hareket
Ahde vefa örneği göstererek 14 yıldır yatağa mahkum yaşayan emektar partili Nizamettin Cinas’ı ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, takdirle karşılandı. Sosyal medyada takipçileri, “Ezber bozan hareket”, Ülkücüler asli görevine geri döndü” gibi yorumlar yaptı.


Göreve atandığı günden beri gerek şehir merkezinde gerekse kırsal mahallelerde halkla ve partililerle olan buluşmalarına ara vermeden devam eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ekibiyle birlikte hafta sonu bazı düğünlere katılarak gelinlere Türk Bayrağı, damatlara ise Kuran-ı Kerim armağan etti. Payallar Düğün Salonu'nda düzenlenen Yılmaz ve Sönmez Ailesi'nin düğününe ekibiyle birlikte Türkdoğan, daha sonra ise 2002 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu 14 yıldır yatağa mahkûm bir şekilde yaşamını sürdüren MHP'nin emektar isimlerinden Nizamettin Cinas'ı Payallar Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.
TAKDİRLE KARŞILANDI
Ahde vefa örneği sergileyen Başkan Türkdoğan, dün olduğu gibi bugün ve yarın da emektar ülkücü Cinas'ın her türlü ihtiyacı ile ilgileneceklerinin sözünü verdi. Ziyaret fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Türkdoğan, takdirle karşılandı. Takipçileri, “Allah hepinizden razı olsun. Ezber bozan hareketlerinizin davranışlarınızın herkese örnek olması dileğiyle Allah yar ve yardımcınız olsun. Yolunuz açık olsun”, “Ülkücüler asli vazifelerine geri döndü. İşte ahda fefa örneği budur. Başkanım rabbim sizlerden razı olsun. Rabbim emeklerinizi zayi etmesin.” ve “Dokunan el olmak ve gönül köprüsü kurmak için anlamlı ziyaretiniz çok güzel olmuş” gibi birçok yorumlar yazdı.
Son Güncelleme: 21.11.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81