Türkdoğan'dan Alanya'ya davet

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya halkını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gerçekleştireceği Alanya programına davet etti.

Türkdoğan'dan Alanya'ya davet

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya halkını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gerçekleştireceği Alanya programına davet etti.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 19:18
Türkdoğan'dan  Alanya'ya davet
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi'nin temel atma ve toplu açılış töreni için 24 Mayıs Çarşamba gÜNÜ Alanya'ya gelecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin programıyla ilgili açıklama yaptı. Türkdoğan, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli saat 12.30'da meydanda olacak ve Alanya Belediyesi'nin arkasında Alanya halkına ve partililere hitap edecek. Bahçeli akabinde Alanya Belediyesi'nin 3 yıl içerisinde 304 milyonluk yatırımla gerçekleştirdiği 216 eserin temel atma ve toplu açılışlarını gerçekleştirecek. Ülkücü-Milliyetçi hareketin liderini Alanya'mız da en iyi şekilde karşılayacak ve ağırlayacağız. Yarın saat 12.30"da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin teşrif edeceği, Alanya Belediyemizin toplu açılış ve temel atma törenine tüm Alanya halkımızı ve partililerimizi bekliyoruz." dedi.
Son Güncelleme: 22.05.2017 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81