Türkdoğan: Birlik olmalıyız!

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Suriye’nin İdlib kentinden gelen acı haberlerin ardından basın açıklaması yaptı. Türkdoğan açıklamasında ilk olarak, şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Türkdoğan: Birlik olmalıyız!

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Suriye’nin İdlib kentinden gelen acı haberlerin ardından basın açıklaması yaptı. Türkdoğan açıklamasında ilk olarak, şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

28 Şubat 2020 Cuma 20:25
Türkdoğan: Birlik olmalıyız!

Türkdoğan ayrıca İdlib’te hayatını kaybeden 23 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’ın, MHP Finike İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Salih Korkmaz’ın oğlu olduğunu söyleyerek, Korkmaz ailesine sabır diledi. Türkdoğan açıklamasında şunlara değindi:

“GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
“Dün gece Regaip Kandilini idrak ettiğimiz mübarek bir akşamda İdlib kırsalında katil Esed unsurları ile zalim işbirlikçileri tarafından alçak bir hava saldırısına silahlı kuvvetlerimiz maruz kalmıştır. Bu saldırıda 33 kahraman askerimiz şehit olmuş, 32 kahramanımızda yaralanmıştır. Öncelikle şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Yine bu gerçekleşen menfur saldırı sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Lideri, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli, acil olarak partimizin başkanlık divanını parti genel merkezimizde toplamış ve gelişmeleri de genel merkezimizde, makamında yakından takip etmiştir. Sabaha karşı 04.00 sıralarında bir basın açıklaması düzenlemiştir. Genel başkanımızın yaptığı açıklamadan hareketle, bizlerde bu konu ile alakalı düşüncelerimizi siz değerli basın mensupları vasıtasıyla paylaşmak istiyoruz.

“TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE SAHİP ÇIKACAK”
MHP Türkiye Cumhuriyeti’nin her türlü askeri müdahale hakkını ve mücadele kararını haklı ve meşru görmektedir. Milliyetçi hareket Partisi, hükümetin alacağı siyasi ve askeri her karar, her uygulama ve her tasarrufun bedeli ne olursa olsun yanında duracak, destekçisi olacaktır. Bugün ki oldukça hassas dönemde siyasi polemiklerle oyalanmak, ahlaki sorunlu tartışmalarla meşgul olmak, vatan ve Türkiye sevgisiyle asla tavzih ve tevvih edilemeyecektir. Gün bir olma, beraber olma, birlikte aynı cephede, aynı ruh ve şuurla buluşma günüdür. Türkiye şehitlerine sahip çıkarak, dökülen kanları yerde bırakmayacaktır. Muzaffer Türk milleti, Allah’ın izniyle hainleri yerle bir edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin egemenlik haklarının muhafazası ile birlikte güvenlik ihtiyaçlarının fedakarlıkla karşılanacağına inanmakta, hükümete ve kahraman Türk silahlı kuvvetlerine sonuna kadar güvenmektedir.

“BİRLİK OLMALIYIZ”
Türkdoğan, “Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatımız adına gün bir olma, beraber olma günü. Hiçbir siyasi parti ve ideoloji ayrımı gözetmeksizin Türk milletinin, Alanya’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın birlik, beraberlik içerisinde şehitlerimize sahip çıkmak, dua etme, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve hükümetimizin yanında kayıtsız, şartsız durma zamanıdır. Ayrıca altını çizerek belirtmek istediğim bir diğer husus ise bu tür durum ve zamanlarda bazı provakatörler özellikle sosyal medya mecralarında ortaya çıkarak vatandaşlarımızı ve halkımızı tahriklere ve galeyanlara getirmeye uğraşmaktalar. Bu noktada da vatansever, duyarlı vatandaşlarımızı ve tüm gönüldaşlarımızı tahriklere kapılmamaya, duyarlı olmaya, yapılacak olan resmi açıklamaları takip etmeye ve bu doğrultuda paylaşımlar yapmaya davet ediyorum. Bir kez daha şehitlerimizi dualarla ve rahmetle anarken yaralılarımıza Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Büyük Türk milletinin başı sağ olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81