Türkdoğan: Belediyemiz üzerine düşeni yapıyor

MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, Turizm Bakanı Ersoy’un mayıs sonuna iç turizmin başlatılabileceği açıklamalarını Alanya ölçeğinde değerlendirdi.

Türkdoğan: Belediyemiz üzerine düşeni yapıyor

MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, Turizm Bakanı Ersoy’un mayıs sonuna iç turizmin başlatılabileceği açıklamalarını Alanya ölçeğinde değerlendirdi.

27 Nisan 2020 Pazartesi 22:19
Türkdoğan: Belediyemiz üzerine düşeni yapıyor

Covid-19 salgınının en çok turizmi etkilediğini belirten Türkdoğan, genel tedbirlerin yanı sıra belediyenin çalışmaları ile açıklanan tarihte hedefin gerçekleşebileceğini belirtti.  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadelede bir sürpriz yaşanmazsa iç turizmi mayıs ayı sonunda başlatmayı düşündüklerini açıklaması turizm sektörünü heyecanlandırdı. Ülke turizminde önemli bir yere sahip Alanya’da da salgınının düşüş göstermesi ve bakanlığın açıklaması sezon için bir nebze umutları yeşertti. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, genel tedbirlerin yanı sıra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in titiz çalışmaları ile ilçe turizminin Bakan Ersoy’un açıkladığı tarihlerde canlanabileceğini belirtti. 
BELEDİYEMİZ HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDI
Bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınından dolayı devletin bütün kurumlarının üzerine düşenin fazlasını yapmakta olduğunu vurgulayan Türkdoğan, “Alanyamızda da belediyemiz her türlü tedbiri alarak şehrin hijyeninden, temizliğinden tutun da maske dağıtımına kadar üzerine düşeni yapmıştır. Rutin hizmetleri de aksatmadan devam ettiren belediyemiz, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine destek olmayı da sürdürmektedir” dedi. 

YAKIN ZAMANDA ATLATACAĞIZ
Türkdoğan, “Herkesin malumu olduğu üzere şehrimiz Türkiye turizminin önemli noktalarındandır. Bu salgının en çok etkilenen sektör turizm sektörüdür. Turizm çalışanlarından esnafına, toplumun bütün katmanlarıyla sosyal ve ekonomik olarak ciddi anlamda etkilenmiştir. Devletimizin ve milletimizin el birliği ile ortaya koyduğu kararlı tutum ve tedbirler neticesinde yakın zamanda bu salgını atlatacak olan Türkiye ve Alanya inşallah turizmde ve emlak sektöründe güven veren güzel bir liman olacaktır” diye konuştu. 
SAKIN REHAVETE KAPILMAYALIM
Son günlerde korona virüs salgınında Türkiye’de açıklanan vaka sayısındaki düşüşün ve iyileşen hasta sayısının ciddi rakamlara ulaşmasının sevindirici bir gelişme olduğunu vurgulayan Türkdoğan, “İnşallah Türkiye bu badireyi en kısa zamanda atlatacaktır. Ülkemiz, milleti, devleti, bütün kurumları ile dünyaya örnek olmaktadır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ifadeleri ile Türkiyemiz inşallah en kısa sürede bu salgını aklın, bilimin ve duanın gücü ile atlatacak” ifadelerine yer verdi. Türkdoğan, vaka sayısının düşmesinden dolayı rehavete kapılmama konusunda uyararak mecbur olunmadıkça dışarı çıkılmayıp evde kalınması gerektiğini yineledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81