Türkdoğan: Ülkücüleri asla susturamazsınız!

Türkdoğan: Ülkücüleri asla susturamazsınız!

27 Ekim 2017 Cuma 22:46
Türkdoğan: Ülkücüleri asla susturamazsınız!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Uğrak’ta bulunan Aytemiz Akaryakıt Bakım ve dağıtım tesisi ile ilgili açıklama yaptı. Parti Teşkilatında yapılan açıklamaya MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Türkdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak; bu tesisin 4 kat büyütülmesine engel olabilmek için tesis önünde yaptığımız açıklamadan bu yana  tam 23 gün geçti.  Bu süreçte Alanya’mızın kucağına bırakılan ve büyütülmek istenen canlı bomba ile ilgili basın toplantıları, sosyal medya paylaşımları ile Alanya halkını bilgilendirmeye, ilgilileri uyarmaya çalıştık. Aklı, tarihsel ve siyasal sonuçlardan Alanya düşmanlığı ile dolu olanlar ; Gözü ve aklı para hırsından başka bir değeri bilmeyenler şunu iyi bilmelisiniz ki ; Herkesi bir şeyler ile susturabilirsiniz ama, Alanya’lı MHP’li ve Ülkücüleri asla susturamazsınız. Bu iş burada bitmeyecek, tüm Alanya halkını tek tek bilgilendireceğiz. Konuyu Antalya Milletvekillerimizle TBMM gündemine taşıyacağız. Bildirilerle tüm Alanya halkını bilgilendireceğiz.  Konuyu, yapacağımız etkinliklerle Türkiye gündemine oturtacağız .(Türkiye’mizin şartlarına göre )  Konu ile ilgili mitingler yapacağız. Sesi çıkmayanları Alanya Halkına anlatacağız. Amacın Antalya Konyaaltı ilçesinde ki depolama ve dağıtım tesisinin kapatılacağını Alanya’ya aktarılacağını, Akdeniz bölgesinin tüm akaryakıt dağıtımının Alanya’dan yapılacağını Alanya halkına anlatacağız. 
‘HANGİ YÜZLE OY İSTEYECEKSİNİZ?’
Buradan bir de çağrı yapmak istiyorum; Öncelikle bu tesis yapılırken, kendi gelecek ikballeri ile uğraşan, MHP Genel Başkanını değiştirmek için zaman harcayan, sessiz kalan bizden önceki MHP Alanya İlçe yönetimi, Turizmin başkenti Alanya’nın kucağına bırakılan ve şimdide 4 kat büyütülmek istenen bu canlı bomba sorumluları AKP Hükümeti, Kamu Kurumları, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, Antalya İlimizin CHP’li ve AKP’li milletvekilleri, AKP İlçe Teşkilatı, CHP İlçe Teşkilatı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Diğer meslek odaları, Sivil Toplum Kuruluşları, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Yazılı ve Görsel Basının Bir Kısmı. Şimdi bu kurum ve kuruluşlara soruyorum; Yarın seçimlerde Alanya halkından hangi yüzle oy isteyeceksiniz?  Bu tesis Alanya’mıza faydalı ise görüşlerinizi, zararlı ise çözümlerinizi bekliyoruz.  Görüşlerinizi açıklamak için korktuğunuz bir şey mi var? Konuşmamanızı sağlayacak bir neden mi var?  Bu tesisin büyütülmemesi hususunda çağrılarımıza kulak asılmaması ve görmezden gelinmesi dahilinde MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Alanya’mızın  kucağına bırakılan canlı bomba ile ilgili arzımızı sunacağız.” – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 27.10.2017 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81