Türel: Siyaset değil hizmetler yarışsın!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’daki Karadenizliler ile buluştu.

Türel: Siyaset değil hizmetler yarışsın!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’daki Karadenizliler ile buluştu.

10 Mart 2019 Pazar 21:07
Türel: Siyaset değil  hizmetler yarışsın!

Karadenizliler tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Türel, “Antalya’da etle tırnak gibi uyum içerisinde güzel bir yaşamı birlikte idrak ediyoruz. Bizler sizin mutluluğunuz için çalışıyoruz. Belediyecilik insan yaşamını kolaylaştırmak demektir. Yaptırdığımız sosyolojik araştırmalarda Antalya’da yaşayan vatandaşların yüzde 85’i Antalya’da yaşamaktan mutluyum diyor. Vatandaşlarımız istedikleri kültürel, sportif etkinlikleri özgürce yapabiliyor. Hemşerilerimiz mutlu ama biz onlar daha çok mutlu olsunlar istiyoruz” diye konuştu.
Yeni hedefler ve yeni projelerle yola çıktıklarını belirten Başkan Türel,  Cumhur İttifakı ile daha güçlü bir şekilde yola devam ettiklerini ifade ederek “Ben her yerde diyorum ki biz Antalya ittifakını oluşturmaya gayret ediyoruz. Bugüne kadar siyasi parti ayrımı gözetmeden, herkesi kucaklayan hizmetler ortaya koyduk. Biz hayatımız boyunca hep Antalya’yı düşündük, hep Antalya ile yaşadık. O yüzden onun için önce Antalya, sonra siyaset geldi. Biz Antalya için siyaset yapıyoruz. Önce Antalya dediğimiz için kendimizi gece gündüz hep çalışmaya sevk ettik. Yerel seçimlerde siyaset yarışmasın, hizmetler yarışsın, adaylar yarışmasın, projeler yarışsın diyoruz. Doğrusu da bu. Destek sizden, hizmet bizden” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81