Trump'ın tehditlerine Vatan Partisi'nden yanıt!

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın sosyal medyadan yayınladığı mesajlara tepki artıyor. Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu bir basın açıklaması yaptı. Kurtoğlu, "Bu milleti Türk-Kürt düşmanlığıyla parçalamaya çalışmak hiçbir zaman mümkün olmayacaktır. " dedi.

Trump'ın tehditlerine Vatan Partisi'nden yanıt!

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın sosyal medyadan yayınladığı mesajlara tepki artıyor. Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu bir basın açıklaması yaptı. Kurtoğlu, "Bu milleti Türk-Kürt düşmanlığıyla parçalamaya çalışmak hiçbir zaman mümkün olmayacaktır. " dedi.

16 Ocak 2019 Çarşamba 21:08
Trump'ın tehditlerine  Vatan Partisi'nden yanıt!

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu şunları söyledi: Vatan Partisi olarak Türkiye’yi tehdit eden Donald Trump’a cevap veriyoruz. Geçtiğimiz gün Türkiye saatiyle sabaha karşı attığı tivitlerle Donald Trump açıkça ve küstahça ülkemizi tehdit etmiştir. Ne diyor Trump tivitlerinde? ‘’Türkiye Kürtleri vurursa ekonomik anlamda onları mahvederiz. 20 millik güvenli bölgeyi oluşturun’’ diyor. Türkiye’ye talimat vermeye kalkıyor. Donald Trump’ın tehditleri içi boş demagojiden ibarettir. Yani gerçek dışıdır.Kürtleri katleden Türkiye değil bizzat ABD’nin kendisi ve piyonlarıdır. Türk milleti; Kürdüyle, Türküyle, lazıyla, çerkeziyle, alevisiyle ve sunnisiyle büyük mücadeleler ve büyük acılar sonunda millet olarak ortaya çıkmıştır. Bu milleti bölmek tarihi tersine çevirmekle eş değer zorluktadır. Bu milleti Türk-Kürt düşmanlığıyla parçalamaya çalışmak hiçbir zaman mümkün olmayacaktır.
BU HAREKAT KÜRDÜMÜZÜ DE KURTARACAK

Türk Ordusu’nun daha önce düzenlediği Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarının ve yakın zamanda Fırat’ın doğusuna düzenleyeceği operasyonun amacı açıktır: Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlüğünü korumak ve Türk milletinin huzurunu tesis etmektir. Türk Ordusu hiçbir harekâtında bir halka ya da etnik unsura karşı kıyım psikolojisiyle hareket etmemiştir. Aksine! Türk Ordusu’nun bu büyük mücadelesi kürdümüzü ateşlere atan, kirli politikalarla kırdırmaya çalışan, yok etmeye çalışan ABD’ye ve onun yönettiği PKK/PYD gibi terör piyonlarına yöneliktir. Ve bu mücadelenin başarısı, Kürdümüzü terör koridorundan kurtaracak ve özgürleştirecektir. Bu yalanlarla ABD kendi suçunu örtmeye çalışmakta boşa kürek çekmektedir! Coğrafyamızın kaderini, Donald Trump’ın tivitleri ve ABD’nin kirli politikaları değil, Mehmetçiğimizin süngüsü ve Türk milletinin kararlı tavrı belirlemektedir.
BİRLİK ZAMANI!
Değerli arkadaşlar, gün birlik günüdür. Siyasi partilerimize, derneklerimize, işçimize, çiftçimize, emekçimize özcümle bütün Türk milletine sesleniyoruz: ABD’nin küstah tehditlerini her zaman olduğu gibi yine bozguna uğratmak için birlik olma zamanıdır. Türkiye’nin ihtiyacı budur. Bu sebeple Türkiye’nin bütün güçlerini, ABD’nin tehditlerine karşı birlik olmaya çağırıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81