Toklu: Partimizin haklarını savunacağız!

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Partililere hakaret içerikli paylaşım yapan İYİ Partili Şefik Bahçe’ye yüklenerek, “Bazı şahıslar bizim sessizliğimize bakıp bu konularda tepkisiz kalacağımızı düşünmüş olmalılar.” dedi.

Toklu: Partimizin haklarını savunacağız!

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Partililere hakaret içerikli paylaşım yapan İYİ Partili Şefik Bahçe’ye yüklenerek, “Bazı şahıslar bizim sessizliğimize bakıp bu konularda tepkisiz kalacağımızı düşünmüş olmalılar.” dedi.

20 Ağustos 2019 Salı 13:26
Toklu: Partimizin haklarını savunacağız!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantı sonrası İlçe Başkanı Mustafa Toklu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

“MERKEZ ODAKLI ÇALIŞMA”

Alanya’da merkez odaklı çalışmaların başlayacağını belirten Başkan Toklu sözlerine, “Bugün haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı icra etmiş bulunmaktayız. Yönetimimizle birlikte gündemi değerlendirdik ve önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde daha merkez odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Alanya’nın ihtiyaçlarını gidereceğiz ve Alanya’nın geleceği ile ilgili plan ile projeleri hem Ankara nezdinde hem de yerel anlamda çözeceğiz. “ diyerek başladı.

“PARTİMİZİN HAKLARINI KORUYACAĞIZ”

Geçtiğimiz günlerde Nuri Çöl isimli vatandaş ve İYİ Partili Şefik Bahçe sosyal medya aracılığıyla AK Partililere ağır hakaretlerde bulunmuşlardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Toklu, “Geçtiğimiz günlerde 2 tane şahsın partimiz adına yapmış olduğu yorumları üzüntü ile takip ettik. Biz bugüne kadar her anlamda ilkeli, disiplinli ve düzgün bir siyaset yürütmeye çalıştık ama görüyoruz ki bazı şahıslar bizim sessizliğimize bakıp bu konularda tepkisiz kalacağımızı düşünmüş olmalılar ki bu tarz ahlak dışı bir açıklama içinde bulunmuşlar. Biz bu açıklamayı tüm partililerimize, bu partiye gönül vermiş tüm vatandaşlarımıza yapılmış olarak gördük ve bununla ilgili hukuki süreci başlatmış bulunmaktayız. Zaten gerekli tepkimizi verdik. Siyasetin her zaman ilkeli bir şekilde yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Farklı siyasi partilere gönül vermiş olan kişilerin, diğer görüşteki insanlara hakaret etme lüksünün olmadığını her platformda dile getirdik. Bundan sonra da partimize yapılan bu tarz ağır ithamların her zaman karşısında duracağız ve partimizin haklarını her zaman koruyacağımızı bilmenizi isteriz.” diye konuştu.

“KAYYUM ATAMALARI OLUMLU OLUR”

Dün Diyarbakır, Van ve Mardin belediyelerine İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum atanmış ve belediye başkanlarının görevleri ellerinden alınmıştı. Konuyla ilgili basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Başkan Toklu, “Ülkenin, milletin değerlerini ve bütçelerini terör örgütlerine kullanan kim varsa karşısında devletin her yüzünü görebileceklerini bilmelerini isteriz. Sonuçta bu belediye başkanları yapmış oldukları çalışmalarda halka hizmet değil terör örgütlerine yandaşlık ve terör örgütlerine destek veriyorlar. Bununla ilgili de gerekli çalışmayı hükümetimiz, devletimiz yapmış bulunmakta. Bunun örneklerini daha öncede görmüştük ve atanan kayyumlarla o ildeki vatandaşlarımızın ne kadar iyi hizmet aldıklarını gördük. İnşallah bu 3 şehrimizde de vatandaşların refah içersinde yaşaması için hizmetlerin daha iyi bir şekilde gelebilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

KUŞYUVASI YOLU BAKANLIKTA

Alanya Kuşyuvası yolu ile ilgili gerekli adımları attıklarını belirten Başkan Toklu, “Yatırımları başlamış ama çalışmaların devam etmesini istediğimiz bazı yatırımlar var. Kuşyuvası Tünelleri’de bunlardan bir tanesi. Biz bununla ilgili dosyamızı sayın vekilimiz ve sayın bakanımız aracılığıyla Ulaştırma Bakanlığımıza ilettik. Hem bütçe noktasında hem de ekipman noktasında eksikler giderilecek ve çalışmalarımız devam edecek.” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81