Toklu, mahalle başkanlarını ağırladı

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Parti'nin batı bölgesi mahalle başkanlarını ağırladı.

Toklu, mahalle başkanlarını ağırladı

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Parti'nin batı bölgesi mahalle başkanlarını ağırladı.

07 Şubat 2019 Perşembe 20:43
Toklu, mahalle başkanlarını ağırladı


Seçim öncesinde mahallelerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili mahaller başkanlarına bilgi veren Toklu, "Seçim boyunca omuz omuza birlikte çalışacağımız başkanlarımıza, teşriflerinden ötürü teşekkür ediyorum.? Allah kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakının Alanya'da başarılı olması için çalışmalarına son hızıyla devam eden Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Musstafa Toklu dün de teşkilat binasında Ak Parti'nin batı bölgesi mahalle başkanlarını ağırladı. Seçim öncesinde mahallelerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili mahaller başkanlarına bilgi veren Toklu, "Seçim boyunca omuz omuza birlikte çalışacağımız başkanlarımıza, teşriflerinden ötürü teşekkür ediyorum.? Allah kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

KADIOĞLU'NDAN TOKLU'YA ZİYARET
Ak Parti'nin Alanya'da kurucu Yönetim Kurulu üyesi ve Ak Parti İl Hakem Kurulu Üyesi Şeyhmus Kadıoğlu, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'yu ziyaret etti. 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Toklu ile seçim üzerine istişarelerde bulunan ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kadıoğlu'na ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan toklu teşekkür etti. Kadıoğlu'da Ak Parti'nin Alanya ve Antalya'da başarılı olması için her zaman gereken desteği vereceğini söyledi.

Son Güncelleme: 09.02.2019 02:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81