Toklu eski ekibiyle buluştu

Toklu eski ekibiyle buluştu

21 Kasım 2017 Salı 20:32
Toklu eski ekibiyle buluştu
Ak Parti Alanya İlçe Başkan Adayı Mimar Mustafa Toklu, kongre öncesinde yazacağı 28 kişilik liste ile ilgili istişarelerini sürdürüyor. Toklu son olarak önceki gün akşam 2010-2014 yılları arasında Gençlik Kolları Başkanı olduğu dönemde birlikte görev yaptığı isimlerle toplantı yaptı.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'nın 2 Aralık'ta yapacağı kongre öncesi tek listeyle seçime gidecek olan Mimar Mustafa Toklu, istişare toplantılarına devam ediyor. Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve ekibinin ardından Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve yönetimiyle buluşan Toklu, önceki gün sabahta mahalle başkanlarıyla bir araya gelmişti. 25 asil, 13 yedekten oluşacak yeni dönem yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara devam eden Toklu, bu kez de 2010-2014 yılları arasında Gençlik Kolları Başkanı olduğu dönemde birlikte görev yaptığı isimlerle toplantı yaparak "Yönetimde kimleri görmek istersiniz?" sorusunu yöneltti. Toklu’nun önümüzdeki günlerde de istişarelerine devam edeceği öğrenildi. 
Son Güncelleme: 21.11.2017 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81