Toklu belde başkanlarıyla buluşacak

Alanya İlçe Teşkilatı’nın ‘vefa’ başlığı altında düzenlediği ‘Dünden Bugüne’ programları tüm hızıyla sürüyor.

Toklu belde başkanlarıyla buluşacak

Alanya İlçe Teşkilatı’nın ‘vefa’ başlığı altında düzenlediği ‘Dünden Bugüne’ programları tüm hızıyla sürüyor.

22 Ocak 2019 Salı 20:19
Toklu belde başkanlarıyla buluşacak

Daha önce, önceki dönemlerde yönetim kurulu üyesi, kadın ve gençlik kurulu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış isimlerle bir araya gelen Toklu ve ekibi, şimdi de önceki dönem belde başkanlığı yapmış isimlerle ve kurucu yönetim kurulu üyeleri ile bugün akşam yemeğinde bir araya gelecek. Yemekli toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de katılacak. 

BÜYÜK BULUŞMA PAZAR GÜNÜ
Öte yandan dün Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Koordinatörü Durmuş Ziya Bilgin’de katıldı. Toplantıda gündem 27 Ocak Pazar Günü Antalya’da yapılacak olan Aday Tanıtım Töreniydi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Aday Tanıtım Töreni’ne Alanya’dan kalabalık bir şekilde katılmak istediklerini belirten Başkan Toklu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Antalya’da ağırlayacağız. Alanya’dan kalabalık bir şekilde Antalya’ya giderek Cumhurbaşkanımıza destek olacağız. Pazar günü Antalya’da tarihi bir tören gerçekleşecek. Şimdiden tüm vatandaşlarımızı Antalya’daki bu şölene davet ediyoruz.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81