Takavut'tan siyasilere birlik çağrısı

Takavut'tan siyasilere birlik çağrısı

15 Kasım 2017 Çarşamba 20:20
Takavut'tan siyasilere birlik çağrısı
CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Ali Takavut, “Alanya’da siyasi partilileri bir olmaya davet ediyorum. Alanya’nın menfaatine olan her şey için birlikte çalışmaya davet ediyorum. Söz konusu Alanya’nın menfaati ise, siyaset ikinci planda kalır. Alanya’nın zararına olan şey ise gelin birlikte ortak basın açıklaması yapalım menfaatine olan bir şey ise gelin birlik olalım" dedi.
HERKES BU HAK'KA SAHİP 
CHP Alanya İlçe Teştilatının 09 Aralık'ta gerçekleştireceği kongrede Avukat Mehmet Can Karagöz'ün ardından CHP Alanya Teşkilatın Eski Başkanı Şevki Türktaş'ın yeniden adaylığını açıklamasına değinen Başkan Takavut; "Her zaman söylemişimdir CHP'ye üye olan herkes aday olma hakkına sahiptir. Herkes aday olabilir önümüzde daha süreç vardır" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 15.11.2017 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81