Takavut delege turunda

Takavut delege turunda

14 Kasım 2017 Salı 20:06
Takavut delege turunda
CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut kongre öncesinde delegeleri ziyaret edip destek istemeye devam ediyor. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı olan ve 9 Aralık'ta yapılacak olan kongrede yeniden başkanlık için adaylığını açıklayan Ali Takavut, çalışmalarına devam ediyor. Bir dönem daha başkanlık yapmak istediğini vurgulayan Takavut, CHP'li delegelerle buluşuyor. Takavut dün seçim çalışmaları kapsamında Konaklı ve Payallar bölgesi delegeleri ile bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen buluşmada ülke gündemi, Alanya gündemi ve 9 Aralık'taki ilçe kongresi konuşuldu. Takavut, buluşma sonrası delegelere teşekkür ederek, "Bize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz." dedi. 
TAKAVUT’TAN ADD’YE ZİYARET
Takavut dün delege buluşmasının ardından Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi'ni ziyaret etti. ADD Başkanı Aydın Özbaş, CHP Eski Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşan Takavut, bu isimlerle de ülke ve yerel gündem hakkında konuştu. Takavut'a ziyaretlerinde Süleyman Küçüktürk ve Harun Seki eşlik etti. 
Son Güncelleme: 14.11.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81