Takavut, teraziyi devretti

Takavut, teraziyi devretti

02 Temmuz 2017 Pazar 09:01
Takavut, teraziyi devretti
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, geçtiğimiz hafta Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven'den devraldığı adalet terazisinin yarısını diğer ilçe başkanlarına devretti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yürümek amacıyla başlattığı adalet yürüyüşünün ardından Antalya'nın ilçelerinde de adalet yürüyüşleri başlamıştı. Alanya'da 28 Haziran'da gerçekleştirilen adalet yürüyüşü öncesinde CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven'den adalet terazisini devralmıştı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Takavut,  "Adalet yürüyüşünün Manavgat etabı da tamamlanmış oldu. Adalet terazisinin yarısını Manavgat ,Akseki, İbradı ve Gündoğmuş ilçe başkanlarımıza teslim ettim. Adalet için mücadeleye devam" dedi.- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 02.07.2017 09:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81