SOSYAL DEMOKRAT OLACAK

CHP ilçe ve il kongresinin ardından gazetemize özel açıklamlarda bulunan Başkan Takavut, "Halka dokunarak gerçekleri bir bir anlatacağız. Yönetim kurulunda oturup milletvekili ve belediye başkan adayı belirleme dönemi bitti. Önce partililerimize, sonra halka soracağız. Adayımız sosyal demokrat olacak" dedi.

SOSYAL DEMOKRAT OLACAK

CHP ilçe ve il kongresinin ardından gazetemize özel açıklamlarda bulunan Başkan Takavut, "Halka dokunarak gerçekleri bir bir anlatacağız. Yönetim kurulunda oturup milletvekili ve belediye başkan adayı belirleme dönemi bitti. Önce partililerimize, sonra halka soracağız. Adayımız sosyal demokrat olacak" dedi.

09 Ocak 2018 Salı 08:20
SOSYAL DEMOKRAT OLACAK

GRUP KARARI ALMADIK
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Başkanı Ali Takavut, ilçe ve il kongresinin ardından, bundan sonra nasıl bir yol izleyecekleri konusunda gazetemize açıklamalarda bulundu. İl kongresinde partilileri serbest bıraktıklarını ve isteyenin istediği adayı desteklediğini ifade eden Takavut, "Arkadaşlarımızın hepsinin kararına saygılı olduğumuz için Grup kararı almadık. Arkadaşlar istediği listeye yazıldılar" dedi.
CHP YÖNETİMİ TEK VÜCUT
Uzun bir kongre sürecinden geçirdiklerine dikkat çeken Takavut, "Kongrelerin tek kazananı CHP oldu. 
Yönetim kurulumuz tek vücut bir şekilde çalışma gündemi belirliyoruz. Çalışma platformu yaparak yol haritası çiziyoruz. Önümüzdeki günlerde sahaya çıkacağız. Bu süreçte başta partililerimiz ve parti organlarımız ile birlikte halk ile kucaklaşacağız. Uzun soluklu bir yol var önümüzde. Başta partililerimiz ve üst kurullarımızla görüşeceğiz. Genel Merkezin verdiği şablon doğrultusunda yapılanarak hızla çalışmalarımıza start vereceğiz. Partimiz tek vücut olarak harekete geçiyor" şeklinde konuştu.
CHP'DE HEDEF 2019 

Antalya ve Alanya'da hedeflerinin 2019 olduğunu kaydeden Takavut, "Yerel seçimi nasıl alabiliriz? Genel seçimde oyumuzu nasıl artırırız? Bütün bunların hesabını kitabını yapıp yola çıkacağız. Belediye başkanı ve milletvekili adayları belirlenirken sadece ilçe başkanı ve yönetimin karar vermesi ile olmayacak. Yönetim oturup adayı belirlemeyecek. Kamuoyu yoklaması ve anketler yapılacak. Halka, partililerimize, delegelerimize sorulacak. Parti organlarına sorulacak ve ona göre yapı oluşturulacak" şeklinde konuştu.
ADAYIMIZ CHP'Lİ OLACAK
"Hem Milletvekili hem de belediye başkan adayı olacak kişinin birinci koşulu CHP'li ve sosyal demokrat olması" diyen Başkan Takavut, "Kimse şimdiden 'ben adayım' demesin. CHP'de adayı halk ve partililer belirler. Sizi eğer başarılı şeyler yapmışsanız, parti çıtasını bölgenizde yükseltmişseniz halk ve partililer sizi bir yere taşır. Benim tek hedefim var. O da yerelde ve genelde partimizin çıtasını en yukarı çıkartmak" dedi.
DOĞRULARI ANLATACĞIZ
Sahaya indiklerinde halka doğruları bir bir anlatacaklarını kaydeden Takavut, "Vatandaşa doğruları anlatarak sesimiz duyuracağız. Biz yerelde ve genelde iktidar değiliz. Yol, su, asfalt ve köprü gibi vaatlerde bulunacak durumumuz yok. Vatandaşa dokunacağız. Halka kendimizi ve doğruları anlatacağız. Bizim projemiz bu. 
İYİ PARTİ BİZDEN OY ALAMAZ
İyi Parti'nin CHP'den oy alacağına dair iddialara da cevap veren Takavut, "Asla öyle bir şey olamaz. Bizim oylarımız bırakın yerinde durmayı biz oyumuzu arttıracağız. CHP kongrelerin ardından ciddi bir ivme kazandı. Bu hem Alanya'da hem de Türkiye'de. Artık halkın umudu CHP oldu. Alanya'da üye kayıtları partimizde hat safhaya vardı. Biz çağırmadan insanlar kendiliğinden geliyor. Ekibimizle güven tazeledik. Bu ciddi üye kayıtlarında bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Bende bundan çok mutlu oluyorum" dedi.

Son Güncelleme: 08.01.2018 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81