Sönmez seçimde iddialı!

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez; dün akşam ekibi ile gerçekleştirdiği Hacıkerimler, Yeniköy ve Elikesik mahallelerindeki toplantılarda vatandaşlarla bir araya geldi

Sönmez seçimde iddialı!

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez; dün akşam ekibi ile gerçekleştirdiği Hacıkerimler, Yeniköy ve Elikesik mahallelerindeki toplantılarda vatandaşlarla bir araya geldi

13 Mart 2019 Çarşamba 20:37
Sönmez seçimde iddialı!

Millet İttifakı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez; önceki gün akşam ekibi ile gerçekleştirdiği Hacıkerimler, Yeniköy ve Elikesik mahallelerindeki toplantılarda Batı Bölgesi’nde iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. Sabah saatlerinde gerçekleştirdikleri Sanayi esnafı ziyaretlerinin ardından akşam mahalle toplantıları için harekete geçen İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte gerçekleştirdikleri ilk mahalle toplantısı Hacıkerimler Mahallesi’nde gerçekleştirdiler. Kalabalık katılımın gerçekleştiği toplantıda Sönmez; “Konaklı’da Belediye Başkanlığım döneminde tüm öğrencilerin kırtasiye masraflarını Belediye olarak karşıladık. Ayrıca tüm öğrencilerimizi evlerinin önünden servisleri alarak, ücretsiz servislerle öğrencilerimiz evlerinden okula, okullarından evlerine gittiler. Bizler, Allah’ın izniyle bu seçimi aldığımızda tüm ilköğretim öğrencilerimizin servisini sağlayacağız ve her dönem başında kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını karşılayacağız.”dedi. 
 ‘YENİKÖY’E ZİYARET’

Hacıkerimler ziyaretinin ardından Yeniköy mahallesine geçen ekibi halk yoğun bir ilgi ile karşıladı. Özellikle kadınlarında yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşma yapan Abdullah Sönmez; “Yeniköy mahallemizdeki vatandaşlarımızın ulaşım problemleri var. Bir hastası olanın vay haline! Mahalle sakinlerimiz kendi özel araçlarıyla, aracı olmayanlarda rica minnet eşinden dostundan temin ettiği araçlarla ulaşımını sağlıyor.  Bu sorunu yönetime gelince ivedilikle çözeceğiz. Vatandaşın en öncelikli alması gereken hizmetlerden biri ulaşımdır. Günümüzde ulaşım sorunu olan, yol sorunu olan mahallelerin artık olmaması lazım. Bir belediye hizmet verirken herkese yetmeli. Hizmette yetersizlik olmaz. Allah’ın izniyle, yönetime geldiğimizde verdiğimiz her sözün arkasında durarak hizmetimizi gerçekleştireceğiz. Yeniköy mahallesindeki toplantının ardından Elikesik Mahallesi’ne geçen Millet İttifakı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Parti Yönetim Kurulu üyelerini halk özel bir organizasyonla karşıladı. Meşaleler ve sloganlarla karşılanan ekip toplantı başlayana kadar vatandaşlarla birebir sohbet ettiler.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81