'Sönmez ile birlikte sahada çalışıyoruz'

Yerel seçimler öncesinde yaptıkları çalışmalardan bahseden İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “İYİ Parti olarak biz; Adayımız Abdullah Sönmez’le birlikte saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Öncelikle bölgesinde etkin isimlerle ikili görüşmeler yaparak seçime en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

'Sönmez ile birlikte sahada çalışıyoruz'

Yerel seçimler öncesinde yaptıkları çalışmalardan bahseden İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “İYİ Parti olarak biz; Adayımız Abdullah Sönmez’le birlikte saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Öncelikle bölgesinde etkin isimlerle ikili görüşmeler yaparak seçime en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

12 Aralık 2018 Çarşamba 03:57
'Sönmez ile birlikte  sahada çalışıyoruz'

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı dün gerçekleşti. Parti binasında gerçekleşen toplantının ardından İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, yerel seçimler öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Apaydın, MHP ve AK Parti arasındaki ittifak görüşmelerini de yorumladı. Alanya Litvanya Fahri Konsolosluğu görevine getirilen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e başarılar dilediğini belirten Apaydın, AK Parti ve MHP arasında olacak olan ittifakın her iki kesim tarafından da iyi karşılanmadığını söyledi. Apaydın, “Ak Parti - MHP arasındaki ittifak her iki taraftan iştahla karşılanmıyor gibi görünse de bu ittifak hesaplar üzerine oturtulmuştur. Bu ittifakı istemeyenler de var tabi ki. Alanya’da Yerel Seçimlerde bugüne kadar hiç kazanamayan Ak Parti’nin seçmeni ve Ak Parti’ye her alanda tepkili olmuş MHP kadrosu; bu seçimde yöneticilerin dayatması ile seçime girmektedirler. Bu iki partinin seçmeni de kendi partisinden bir Belediye Başkan Adayını görmek istemektedir. Ak Parti seçmeni Alanya Belediyesi’ni MHP’ye hediye etmek istememektedir. MHP seçmeni de bugüne kadar her alanda, özellikle de milli konularda karşısında duran Ak Parti ile ortak bir yola girmek istememektedir. İki partinin seçmeni bu ittifaka karşı tepkilidir. Ak Parti üst kadrosu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı yapmış oldukları kamuoyu yoklamalarında; Antalya Belediyesi’ni kazanamayacaklarını gördükleri için; bu ittifakın şart olduğunu biliyorlar” dedi.
“AK PARTİ SON 4.5 YILDA ANTALYA’DA HİZMET ÜRETMEDİ”

AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı çalışmalarda yetersiz kaldığının ve bu nedenle yerel seçimlerde kaybedeceklerini düşündüğünün altını çizen Apaydın, “AK Parti yerel seçimleri Antalya’da hediye etmek istemedi. Çünkü son 4.5yılda; Antalya’da hizmet üretemediler. Ve özellikle ASAT, çalışmalarında yetersiz kalmış, Antalya halkının büyük oranda tepkisine neden olmuştur. Bunun içindir ki kaybetmektense bugüne kadar hiç anlaşamadıkları, ortak hizmet üretemedikleri ve birbirlerini engellemek için ellerinden geleni yaptıkları halde; Alanya Belediye Başkanı ve partisiyle işbirliğine gitmektedirler. Bu ittifakın hizmetten daha çok seçim kazanmaya yönelik bir çalışma olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar anlaşamadıkları gibi bundan sonrada anlaşamayacaklardır” şeklinde konuştu.
“ADAYIMIZ SÖNMEZ İLE BİRLİKTE TEŞKİLATIMIZIN SAHA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”
İyi Parti Alanya Teşkilatı olarak yerel seçimlerdeki seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten Apaydın, çalışmalarının alt yapılarını bölgedeki etkin isimlerle yapılan ikili görüşeler ışığında oluşturduklarını belirten ilçe başkanı Apaydın, sözlerine şu şekilde devam etti: “İYİ Parti olarak biz; Adayımız Abdullah Sönmez’le birlikte saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Öncelikle bölgesinde etkin isimlerle ikili görüşmeler ve devamında sosyal anlamda güçlü isimlerle dar çerçeveli toplantılar yaparak, çalışmalarımızın alt yapısını oluşturuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi; Biz ve Belediye Başkan Adayımız; Dedikodu Yapmayacak, İftira Atmayacak, Hiç Kimsenin Onuruna Dokunacak Tek Söz Söylemeyecektir. Genel Başkanımızın ve Partimizin ilke ve prensiplerinden ayrılmadan, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  İyi’ler ailesi olarak başaracağımızdan hiç şüphemiz yok. Alanya İYİ belediyecilikle tanışacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keykubat 2018-12-12 20:29:16

Ak Parti MHP ittifakını iyi karşılamayanlar kim? Peki bu malum şahıslar CHP İP ittifakını iyi mi karşılıyor?

banner81