Sönmez: “Alanya'yı gülen bir şehir yapacağız”

İyi Parti Genel Merkezi tarafından Alanya Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Abdullah Sönmez’in yaptığı açıklama,”Allah'ın izniyle gülen bir yüz gülen bir şehir yapacağız” dedi.

Sönmez: “Alanya'yı gülen bir şehir yapacağız”

İyi Parti Genel Merkezi tarafından Alanya Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Abdullah Sönmez’in yaptığı açıklama,”Allah'ın izniyle gülen bir yüz gülen bir şehir yapacağız” dedi.

06 Ocak 2019 Pazar 10:34
Sönmez: “Alanya'yı gülen bir şehir yapacağız”

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından Alanya Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Konaklı Eski Belediye Başkanı Abdullah Sönmez'in adaylığını İYİ Parti Genel Merkezi de resmi olarak açıkladı. İYİ Parti Genel Merkezi Alanya adayı ile birlikte 98 adayını daha açıkladı. Antalya'da 4 ilçe belediye adayını açıklayan İYİ Parti Gündoğmuş'ta Sultan Çetin, Serik'te Yusuf Mecek, Korkuteli’de Halil Kara'yla seçime girme kararı aldı.  Sönmez, daha önce MHP tarafından tekrar aday gösterilen Adem Murat Yücel'in ardından adaylığı kesinleşen 2. aday oldu.

“SAHA ÇALIŞMALARIMIZA BİRLİKTE DEVAM EDİYORDUK”

Sönmez'in genel merkez tarafından açıklanmasının ardından İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez basın mensuplarına açıklama yaptı. İlk olarak konuşan ilçe başkanı Apaydın, bekledikleri haberi genel merkezden aldıklarını belirterek, “Sayın Abdullah Sönmez İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı. Bu hepimizin beklediği bir haberdi yaklaşık 50 gündür. Saha çalışmalarımıza birlikte devam ediyorduk, gönlümüzde adayımız Sönmez, bugünden itibaren resmen açıklandı. Çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

“31 MART AKŞAMI GÜLÜN YÜZLERİ GÖRECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkan Adayı Sönmez ise, “İYİ Parti ve CHP’nin destekleri ile adaylığımız açıklanmış durumda. Allah izin verirse bu şehirde hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan en güzel hizmeti vereceğiz. Gülen bir yüz gülen bir şehir yapacağız Allah’ın izniyle. Yücel Apaydın başkanıma da çok teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamı hep birlikte gülen yüzleri göreceğiz” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ BU ŞEHİRDE BAŞARIYA ULAŞMAK”

Geçmiş dönemde 10 yıl Konaklı'da belediye başkanlığı yaptığını ifade eden Sönmez, “Siyasi hayatımda hiç bir zaman rakibimi eleştirmedim.  Biz bu şehirde İYİ Parti, CHP, AK Parti ve MHP fark etmez, herkesin oyuna  talibiz. Herkese hizmet edeceğiz. Hedefimiz bu şehirde başarıya ulaşmak” diye konuştu.

“SEVİLEN SAYILAN LİYAKATLİ İNSANLAR OLACAK”

Bir gazetecinin meclis ile ilgili sorusuna yanıt veren ilçe başkanı Apaydın şunları söyledi: “Tahmin ediyorum fermuar sistemi uygulanacak. Fakat biz ortak akıl oluşturduk zaten. Prensiplerimiz ve görüşlerimiz ortak. Listeyi yaparken hangi partide olduğuna bakmadan tabanda karşılığı olan kişilerden yapacağız. Abdullah Sönmez Konaklı’yı Konaklı yaptı bunu herkes biliyor. Listede gerçekten tabanda karşılığı olan insanlar tarafından sevilen sayılan liyakatli insanlar olacak” şeklinde konuştu.

"HERKES GÜNEŞE DÖNECEK YÜZÜ GÜLECEK"

“Herkes güneşe dönecek yüzü gülecek” seçim  sloganıyla çalışmaya başlayacaklarını kaydeden Apaydın,“Detaylar sonra belirlenecek. Karşılıklı adaylar desteklenecek. Detaylara daha sonra girilecek. Ortak çalışma alanı nasıl olacak. Slogan ve saha çalışmaları netleştikten sonra deklare edilecek’ dedi.

"KÖTÜ ANLAMDA SİYASET YAPMAYACAĞIZ"

Mevcut başkan Adem Murat Yücel hakkında da açıklamalarda bulunan Apaydın, “Adem Murat Yücel bizim çalışma arkadaşımız geçmişten. Kimse kimseye bel altı vurmadan bir seçim süreci yaşanacak. Kötü anlamda siyaset yapmayacağız. O arkadaşlar da bizimle gelecekte bir araya gelebilir. 2 sene önce birbirini bir kaşık suda boğacak insanlar şimdi birlikte siyasette uzun kavgalar olmaz. Biz Adem Murat Yücel kötü demiyoruz, Abdullah Sönmez daha iyi yönetecek diyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81