Siyasi partilerde hazırlıklar sürüyor

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik siyasi partilerin çalışmaları sürüyor.

Siyasi partilerde hazırlıklar sürüyor

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik siyasi partilerin çalışmaları sürüyor.

13 Mayıs 2018 Pazar 20:32
Siyasi partilerde hazırlıklar sürüyor

Mayıs’ta seçim beyannamesini ve aday tanıtım toplantısını yapacak olan Ak Parti’de milletvekili adayları belirleniyor, mülakatlar yapılıyor. Mülakatlar Ak Parti Genel Merkezinde yapılıyor. Aday adaylarıyla mülakatlar, genel başkan yardımcıları başkanlığındaki 14 komisyon tarafından yapılıyor. Komisyonlar, 7 bin 340 aday adayıyla mülakatları 12 Mayıs’ta tamamlandı.
CHP’DE MÜLAKAT BAŞLADI
Geçtiğimiz hafta başında aday adaylığı tamamlanan CHP’de de mülakatlar başladı.

Başvurular için Genel Başkan Yardımcıları Çetin Osman Budak, Faik Öztrak, Muharrem Erkek, Seyit Torun ve Tekin Bingöl'e bölge bölge sorumluluklar verildi. Son şekli verilen listeler daha sonra Parti Meclisi'nin onayına sunularak kesin şeklini alacak.
VATAN PARTİSİ’NDE BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Vatan Partisi’nde de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 100 bin imza barajını aşarak Cumhurbaşkanı adayı olan Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, 11 Mayıs’ta partisinin Merkez Yürütme Kurulu üyelerini topladı. 12 Mayıs’ta ise Genişletilmiş Merkez Karar Kurulu toplantısı yaptı. MKK üyeleri dışında il başkanlarının da katıldığı toplantıda 24 Haziran seçimlerine ilişkin yol haritası belirlendi. Vatan Partisinde bir yandan milletvekili adaylarına yönelik başvurular da devam ediyor. – Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81