‘Şikayeti olan başvuru yapabilir!’

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın yarın askıdan inecek olan Alanya’nın imar planı eleştirileri ile ilgili konuştu. Toklu, “Bu plan Büyükşehir Meclisi’nde tüm partilerin oy birliği ile geçmişti. Bununla ilgili vatandaşlarımızın şikayetleri varsa dilekçe ile başvuru yapabilirler” dedi.

‘Şikayeti olan başvuru yapabilir!’

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın yarın askıdan inecek olan Alanya’nın imar planı eleştirileri ile ilgili konuştu. Toklu, “Bu plan Büyükşehir Meclisi’nde tüm partilerin oy birliği ile geçmişti. Bununla ilgili vatandaşlarımızın şikayetleri varsa dilekçe ile başvuru yapabilirler” dedi.

20 Şubat 2018 Salı 20:24
‘Şikayeti olan başvuru yapabilir!’

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nda haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından İlçe Başkanı Mustafa Toklu gündemi değerlendirdi. Toklu, “Bilindiği üzere yerel de en önemli gündemlerimizden bir tanesi Alanyasporumuz. Bizde bu hafta Alanyasporumuzla ilgili neler yapabiliriz, kentte nasıl bir farkındalık yaratabiliriz, bunun üzerinde durduk. Cumartesi günü Alanyasporumuz önemli bir maça çıkacak. Kent olarak her zaman Alanyasporumuzun arkasında durmamız gerekiyor. Alanyasporumuza destek olmamız gerekiyor. Bu amaçla da Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak başta kendi teşkilatımıza Alanyaspor bayrağı açarak, tüm kentteki esnaflarımızın Alanyaspor bayrağı ile kenti donatmaya davet ediyoruz. İnşallah biz kendi ilçe teşkilatımız başta olmak üzere Alanyaspor bayraklarını asarak hem futbolcularımıza, hem yönetimimize hem de teknik heyete göstererek manevi anlamda destek vermek istiyoruz. İnşallah cumartesi günü oynanacak olan Trabzonspor maçına da saat 17.00’de Atatürk Anıtı önünden ücretsiz servis kaldırarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, vatandaşlarımızla birlikte Alanyasporumuza destek amaçlı, Alanyaspor maçına gideceğiz. Cumartesi saat 17.00’de Atatürk Anıtı önünden sağlanacak olan ücretsiz ulaşım imkânı tüm vatandaşlarımıza verilecektir. Tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi. 
‘MAHALLE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK’

Mahalle ziyaretlerine devam ettiklerini de söyleyen Toklu, “Ziyaretlerde sorunları dinleyip hem kaynaşma hem dayanışma hem de mahallelerimize daha iyi hizmet nasıl verebiliriz diye bunun çalışmasını yapmaktayız. Bugüne kadar birçok mahallemizi ziyaret ettik. Bundan sonra da inşallah teşkilat olarak planlanan doğrultuda mahalle ziyaretlerine devam edeceğiz” diye konuştu. 
‘ŞİKAYET VARSA, DİLEKÇE İLE BAŞVURU YAPABİLİRLER’
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın yarın askıdan inecek olan Alanya’nın imar planı eleştirileri ile ilgili de konuşan Başkan Toklu, “1/25 binlik planımız şu an askıda. Vatandaşlarımızın sunumuna çıktı, Kestel hizmet binamızda. Görevli bir arkadaşımızda 1/25 binlik planla ilgili tüm vatandaşlarımıza bilgi vermekte. Tabi bu planla ilgili vatandaşlarımızın şikayetleri ya da önerileri varsa zaten görevli arkadaşlarımızı gerekli değerlendirmeyi yapıyorlar. Bilindiği üzere Büyükşehir Meclisi’nden de tüm partilerimizin oy birliği ile geçmişti. Yani tüm partilerimizin mutabık kaldığı bir plandı. Büyükşehirde de tüm partilerin mutabık kaldığı ve onaylanan bir planı biz şimdi vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bununla ilgili şikayetleri varsa vatandaşlarımızın dilekçeleri ile başvuru yaparlarsa onların bu şikayeti değerlendirmeye alınacaktır. Zaten şu an askıda bu eksiklerin giderilmesi için askıda. Ama tekrar söylüyorum bu plan tüm siyasi partilerin oy birliği ile geçen bir plandır” dedi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81