Şehit analarına sorun 'adaleti'

Şehit analarına sorun 'adaleti'

16 Haziran 2017 Cuma 21:47
Şehit analarına  sorun 'adaleti'
MHP Alanya İlçe Yöneticisi Hasan Catürk, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 gün önce başlattığı 'adalet' yürüyüşünü eleştirdi. Cantürk, "Siyasi ve askeri casusluk suçundan hüküm giymişleremi 'adalet arıyorsunuz? Siz 'adaleti' şehit ailelerinden helallik alarak aramaya başlasanız en doğrusu olacaktır" dedi. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hasan Cantürk, CHP İstanbul Milletvekili Enes Berberoğlu'nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 gün önce başladığı 'Adalet' yürüyüşünü eleştirdi. Cantürk, "Bir davanın adli süreci bitmemesine rağmen, düzenlenen yürüyüşlerle, yargıyı etki altına alınmasının 'adalet' ile bağdaşır bir yanı yoktur. Teröristlerin tabutlarını taşıyan vekillerinize karşı 'adalet' isteyen şehit analarımızı hatırlatırım sizlere, siyasi ve askeri casusluk suçundan hüküm giymişleremi 'adalet arıyorsunuz? Siz 'adaleti' şehit ailelerinden helallik alarak aramaya başlasanız en doğrusu olacaktır. Siz şehit analarına sorun adaleti" dedi. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 16.06.2017 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81