Seçim hazırlıkları sürüyor

Seçim hazırlıkları sürüyor

08 Eylül 2017 Cuma 20:45
Seçim hazırlıkları sürüyor
CHP Alanya İlçe Teşkilatı delege seçimleri 11 Eylül tarihinde başlıyor. CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, son hazırlık ve kontrollerin yapıldığını belirterek 11 Eylül'de tüm üyeleri delege seçimlerine davet etti. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı 9 Aralık'ta yapacağı kongre öncesi delege seçimleri için kolları sıvadı. Delege seçimleri için genel merkezden gelen talimatlar ışığında bir tarih belirleyen İlçe Teşkilatı, 11 Eylül ve 21 Eylül arasında delegelerini belirleyecek. 10 günlük süreçta Alanya'da tüm mahallelere tek tek sandık konulacak ve CHPli üyeler oylarını kullanarak delegeleri belirleyecek.
İLK GÜN 4 MAHALLE BİRDEN
CHP'nin delege seçimlerinde ilk gün olan 11 Eylül'de 4 mahallede sandık kurulacak. Delege seçimleri öncesinde teşkilatta gerekli hazırlık ve kontrolleri yaptıklarını belirten CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, "11 Eylül'de Bektaş, Tepe, Kadıpaşa ve Şekerhane mahallelerinde sandıklar kurulacak. Daha sonra da farklı günlerde farklı mahallelerimizde seçimler yapılacak. Ben delege seçimlerimize tüm üyelerimizi davet ediyorum" dedi. Başkan Takavut dün Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Tığlı ve ismi önümüzdeki süreçte CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanlığı ile anılan Çağdaş Erdem ile delege listelerinin kontrollerini yaptı. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 08.09.2017 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81