Sarıca'dan Yücel'e GES teşekkürü

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, Alanya gündemiyle ilgili konuştu.

Sarıca'dan Yücel'e GES teşekkürü

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, Alanya gündemiyle ilgili konuştu.

08 Haziran 2017 Perşembe 00:37
Sarıca'dan Yücel'e GES teşekkürü
Sarıca, "Alanya turizminde Avrupa pazarında düşüş, Rus pazarında artış olduğunu görüyoruz. Rus pazarındaki artışın esnafa pek bir getirisinin olmadığını görüyoruz. Hergün siftahsız kepenk kapatan bir çok esnaf var. Ancak Avrupa pazarında artış olursa esnafın yüzü güler. Fiyatların çok dip yapması da otelcileri memnun etmemiştir" dedi.
'BÜYÜKŞEHİR'DE KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETMELİ'
Konuşmasına devam eden Sarıca şunları söyledi: "Alanya Belediyesi'nin Toslak'ta yaptığı Güneş Enerji Santrali (GES) projesi sayesinde Alanya Belediyesi'nin elektrik ihtiyacını karşılayacak olmasının çok önemli bir hizmet olduğunu görüyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'e ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde bir an önce kendi elektriğini üretecek projelere imza atmalı. Zira yaptığı hizmetlerin büyük bir çoğunluğu tüketime yönelik, insan hayatını kolaylaştıran yatırımlar olduğunu görüyoruz. Ve bu yaptığı hizmetleri sürekli borçlanarak yaptığını ve şu an Antalya BŞB'nin toplam borcunun 1,3 katrilyon gibi büyük bir rakama ulaştığını üzülerek takip etmekteyiz. Antalya BŞB'nin bir an önce tasaruf tedbirleri alıp, gelirlerini arttıracak üretime yönelik projeleri hayata geçirmesini bekliyoruz." - Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 09.06.2017 00:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81