Sandal istifa etti

Ak Parti Mahmutlar Mahalle Başkanı Ercan Sandal istifa dilekçesini dün partiye teslim etti.

Sandal istifa etti

Ak Parti Mahmutlar Mahalle Başkanı Ercan Sandal istifa dilekçesini dün partiye teslim etti.

18 Ocak 2018 Perşembe 22:50
Sandal istifa etti

Ercan Sandal dilekçesinde istifa nedenlerini tek tek sıraladı. Sandal 2002 yılından beri partisi için canla başla mücadele ettiğini belirterek, "Yıllarca davamızı ve partimizi güçlendirmek için çabalıyoruz." dedi.
SANDAL: 'BEN YAPTIM OLDU' TUTUMU VAR

Dilekçesinde 2 Aralık tarihinde yapılan Alanya İlçe Kongresi sürecini anlatan Sandal, "İlçe kongresi öncesinde ve kongrede yaşadıklarımız parti tüzüğümüze, kutsal bildiğimiz davamıza ve Ak bildiğimiz değerlere yakışmamıştır. Mahalle delegelerinin seçimlerinden başlayan 'ben yaptım oldu' tutumu ve anlayışı ilçe teşkilatı yönetim kurulu tespitinde sürdürülmüştür. Kongre öncesi mahallemizde yapılan toplantının sadece 'istişare yaptık' demek amaçlı olduğu belli olmuştur." diye konuştu.
'İSTİFA EDİYORUM'
Bu şartlar altında da olsa "Kutsal davama hizmet edeceğim ve oy vermeye devam edeceğim." diyen Sandal, "Açıkladığım sebeplerden dolayı mevcut ilçe yönetimi ile çalışmamsımızın mümkün olmadığından dolayı Mahmutlar Teşkilatı Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Partimin sade bir üyesi olmaktan onur ve gurur duyarım." diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81