‘SAFINIZ BELLİ OLSUN’

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı’nın, “Türkdoğan’ın bozdurduğu dolarların bir faydası olmaz’ açıklamasına cevap verdi. Dolarları kamuoyuna mesaj vermek adına bozdurduklarını söyleyen Türkdoğan, “CHP'lilere sesleniyorum; HDP'nin yanında oluyorsunuz. Her türlü dış gücün yanında oluyorsunuz. Biraz da devletin milletin yanında olun. Safınız belli olsun” dedi.

‘SAFINIZ BELLİ OLSUN’

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı’nın, “Türkdoğan’ın bozdurduğu dolarların bir faydası olmaz’ açıklamasına cevap verdi. Dolarları kamuoyuna mesaj vermek adına bozdurduklarını söyleyen Türkdoğan, “CHP'lilere sesleniyorum; HDP'nin yanında oluyorsunuz. Her türlü dış gücün yanında oluyorsunuz. Biraz da devletin milletin yanında olun. Safınız belli olsun” dedi.

14 Ağustos 2018 Salı 21:58
‘SAFINIZ BELLİ OLSUN’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan haftalık yönetim toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada Dolar'daki artıştan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'le birlikte yaptıkları yayla gezilerine kadar birçok konuya değindi. Türkdoğan sosyal medya üzerinden kendisine eleştirilerde bulunan ve "Sizin bozdurduğunuz Dolarlarla ülke ekonomisi düzelmez" ifadelerini kullanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı'ya da sert bir dille yüklendi. Türkdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
‘TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR’
"Ülkemizin şu anda öncelikli gündemi dövizde yaşanan artış, tırmanış ve ekonomik olarak dış güçler tarafından oluşturulmaya çalışılan Türkiye'ye diz çöktürmek üzere bir ekonomik krizle karşı karşıya bırakılmak isteniyor. Bu noktada 15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne diz çöktüremeyen, teslim alamayan Amerika Birleşik Devletleri ve onun uzantısı olan emperyalist dış güçler dövizde bir hareketlilik oluşturarak bir kriz senaryosu oluşturarak intikam alınmak isteniyor. Bizler de Liderimiz, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin işaretleri doğrultusunda sonuna kadar, ölümüne Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, yüce Türk milletinin yanındayız. Bu tür kriz senaryolarına asla prim vermeyeceğiz. Türk milleti Allah'ın izniyle bu sıkıntılı süreci de aşacak güçtedir. Tarihte yaşanan hadiselerde göstermiştir ki, asil büyük Türk milleti her türlü tehdit ve tehlikenin üstesinden gelebilecek kabiliyettedir. 
‘DÜKKAN SAHİPLERİ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI’
Alanya bir turizm bölgesi, ekonomideki birinci unsur da turizm. Dolayısıyla bölgede turizm esnaflarının dükkan kiraları da döviz cinsinden. Burada son 3 yıldır kötü giden turizm sezonlarının ardından ilk defa bu sezonda doluluk oranları yüksek fakat esnaf tam iş yapacak derken bu seferde sezon başıyla bugün itibariyle dükkan kiraları iki katına çıktı Türk Lirası bazında. MHP ilçe teşkilatımız adına Alanya'daki mülk sahiplerine çağrımız, Dolar kurunu sezon başıyla, sezon ortasının ortalamasını alarak sabitlesinler en azından 4 lira üzerinden bir hesap görsünler. Esnafın bundan sonraki süreçte de kiralarını TL cinsinden ödemesi noktasında yardımcı olsunlar. Bu Alanya ekonomisinin, esnafının kurtuluş reçetesi olacaktır. Herkesin karşı karşıya olduğumuz bu kriz döneminde taşın altına elini koyarak, gereğini yapacağına benim inancım tam. Alanyalı gerekli hassasiyeti ve duyarlılığı gösterecektir. 

'CHP KRİZLERDEN MEDET UMAR HALE GELDİ'
Türkiye'nin kurtuluş reçetesi Türk Lirası ile ticaret yapmak ve ona sahip çıkmaktır. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de bu doğrultuda MHP'nin hazine yardımından aldığı bölümün döviz cinsinde tutulan kısmı varsa bunu TL'ye çevirin demiştir. Bizler de yönetim kurulu üyesindeki arkadaşlarımızla geçtiğimiz günlerde yönetimdeki arkadaşlarımızla ellerinde olan dolar birikimlerini hep birlikte bozdurduk. Bunu da kamuoyuna bir mesaj vermek adına yaptık. Devlet Bahçeli'nin yaptığı bu çağrıyı emir telakki eden üyelerimizle topluma örnek olmak adına bunu yaptık. Fakat Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı'nın bu konuyla alakalı, bizim bozdurduğumuz dövizin bir faydası olmayacağı yönünde talihsiz bir açıklama yaptı. Basın mensupları aracılığıyla bizler de bunu öğrendik. Bizim buradaki amacımız, Nemrut'un Hz. İbrahim'i yakmak üzere oluşturduğu büyük ateşe, ağzındaki bir zerre suyu taşımaya çalışan karınca misali yönümüzü ve safımızı belli etmektir. Bizim dün olduğu gibi bugün de bundan sonrada yönümüz, Türk milletinden, Türk Devleti'nden yanadır. Nemrut'un yakmaya çalıştığı bu büyük ateşe odun taşıyan arkadaşlar kendilerini sorgulasınlar. Devletten, milletten yana olsunlar. CHP'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizim için Türk milletinin başbuğlarından biridir. TC'yi kurduğunda daha harf inkılabını yapmadan TC'nin bastırdığı ilk amblem Ergenekon'dan çıkışı temsil eden bozkurttur. CHP'lilere sesleniyorum; HDP'nin yanında oluyorsunuz. Her türlü dış gücün yanında oluyorsunuz. Türkiye'de oluşacak krizlerden medet umar hale geldiniz. Artık Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk milletinden ve Türk Devleti'nden yana olan tavrının bir gereği olarak biraz da devletin milletin yanında olun. Safınız belli olsun. CHP Atatürk'ün çizgisine bir an evvel gelmelidir. 
'ALANYA'DA MHP İKTİDARI SÜRECEK'
Herkesin bildiği gibi Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, belediye meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye personeli ile beraber yayla gezilerinde bulunduk. Yaylalarda vatandaşların problemlerini, beklentilerini yerinde tespit ettik. Biz de siyasi parti ilçe teşkilatı olarak yanlarında bulunduk. Bundan sonra da bu ziyaretlerimiz devam edecek. Üretken belediyecilik anlayışıyla en ücra mahallelere hatta yaylara dahi hizmet götüren belediyemizin yanında katkı sunmaya devam edeceğiz.” – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81