Rus aday çalışıyor

Alanya Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Anastasia Petrova Çetinkaya, Engelsiz Yaşam Evi Derneği Tünel Kafe'ye ziyaret gerçekleştirdi

Rus aday çalışıyor

Alanya Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Anastasia Petrova Çetinkaya, Engelsiz Yaşam Evi Derneği Tünel Kafe'ye ziyaret gerçekleştirdi

13 Şubat 2019 Çarşamba 00:15
Rus aday çalışıyor

ALANYA Engelsiz Yaşam Evi Derneği gönüllüleri Alanya Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Anastasia Petrova Çetinkaya'yı ağırladı. Derneğin iktisadi işletmesi olan Tünel Kafe'de gerçekleşen mantı günü ve engelli bireylerin atölyelerde yaptığı ürünlerin sergisine katılım gösteren Çetinkaya, dernek başkanı Gülnur Erbudak Ağca'dan derneğin çalışmaları hakkında bilgi alarak, ürünleri inceledi. Ağca ile engelli bireylerin daha iyi yaşam koşullarına ulaştırılması noktasında projelerini paylaşan ve dernek gönüllülerine de projelerini anlatan Çetinkaya, engelli bireylerle de bolca vakit geçirdi. 


ENGELLİLER İÇİN CİDDİ PROJELERİMİZ VAR


Ziyarette konuşan Çetinkaya, "Engelli bireyler, sosyal yaşamın içinde tam randımanlı bir şekilde yer almalı. Onların şehirde rahatça dolaşmaları, kentin işleyişine kolayca adapte olmaları, sosyal yaşamdan asla kopmamaları için, çok ciddi projeler hazırladık. Engelli bireylerin kentte dolaşmasını engelleyen her türlü aksaklığa son vereceğiz. Daha önce açıkladığımız sağlık turizmi projemizde engelli rekreasyon merkezi de yer alacak ve engelli vatandaşlarımız bu merkezi diledikleri gibi kullanabilecek. Bu projeden ziyade bir sosyal sorumluluktur. Alanya'da ve tüm Türkiye'de insanlarımızı engelli bireylerimize karşı daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi. 


STANDIMIZ İKİ GÜN AÇIK


Dernek Başkanı Gülnur Erbudak Ağca da, "Öncelikle Anastasia hanıma ziyaretinden ve Alanya için taşın altına eline koymasından dolayı teşekkür ediyorum. Bizler Alanya'da engelli bireylerin daha iyi yaşaması için oluşacak her projede kendisine sonuna kadar destek vermeye hazırız. Bugün de burada derneğimizin atölyesinde yapılan ürünlerden oluşan bir stand açtık. Satış yaparak derneğimize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Standımız 2 gün açık kalacak, herkesi Tünel Kafe'ye standımızı görmeye davet ediyorum" diye konuştu. 


BEZ ÇANTA PROJESİ


Stantta bulunan bez alışveriş çantaları hakkında da açıklamalarda bulunan Çetinkaya, "Şu anda bez çantalar, doğanın korunması anlamında çok önemli. Engelsiz Yaşam Evi Derneği'miz bu çantaları üretiyor. Bence belediye vatandaşa dağıtmak için Engelsiz Yaşam Evi Derneği'nden bu çantalardan satın almalı. Böylece hem derneğe, hem de doğaya katkı sağlanabilir. Bu sayede engelli vatandaşlarımız çok daha iyi yaşam koşullarına kavuşturulabilir. Biz, bu proje için, derneğimizle ortak çalışma sözü veriyoruz" ifadelerini kullandı. 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan Çetinkaya, Cuma Pazarı doğu girişinde geçtiğimiz günlerde Hasan Düşünceli tarafından hizmete açılan KİP giyim mağazasını da ziyaret ederek Düşünceli'ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81