Perinçek 13 Temmuz'da Alanya'da

Perinçek 13 Temmuz'da Alanya'da

08 Temmuz 2017 Cumartesi 02:51
Perinçek 13 Temmuz'da Alanya'da
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 13-14 Temmuz'da çeşitli görüşmelerde bulunmak ve FETÖ darbesinin iç yüzünü anlatmak için Alanya’ya geliyor.
İran Hükümeti’nin resmi davetlisi olarak halen İran'da bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ziyaret sonrası görüşmelerinin sonuçlarını Alanya halkı ile paylaşmak üzere Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu'nun davetiyle ilk gezisini Alanya'ya yapacak. İki sene önce Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından Antalya'ya gelip Rus yetkililerle turizmcileri buluşturan Perinçek, ısınan Ortadoğu sorunlarını yerinde değerlendirme ve çözüm önerilerini sunmak amacıyla 13-14 Temmuz’da Alanya’da olacak. "FETÖ Darbesi ve Türkiye'nin Çözümü" başlıklı bir konferansa imza atacak olan Doğu Perinçek'in programının, 14 Temmuz günü Cuma Pazarı içerisindeki Belediye Düğün Salonu'nda saat 18.00'de başlayacağı bildirildi.
Son Güncelleme: 08.07.2017 02:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81