Ozan İlo’dan imza günü

Ozan İlo mahlaslı İlhami Erdoğan, son çıkan 'Bizde Her İş Böyle' ve ‘Hele Dur Az Bekle Biraz’ isimli kitaplarının imza günü için Alanya'ya geldi.

Ozan İlo’dan imza günü

Ozan İlo mahlaslı İlhami Erdoğan, son çıkan 'Bizde Her İş Böyle' ve ‘Hele Dur Az Bekle Biraz’ isimli kitaplarının imza günü için Alanya'ya geldi.

15 Ocak 2019 Salı 21:28
Ozan İlo’dan imza günü

Ülkücü yazar İlhami Erdoğan, MHP İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen imza gününe katıldı. İmza gününde MHP İlçe Başkanı  Mustafa Türkdoğan, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili de hazır bulundu. İmza günü öncesi açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, "Ozan İlo mahlaslı İlhami Erdoğan ağabeyimiz son çıkan kitapları 'Bizde Her İş Böyle' ve ‘Hele Dur Az Bekle Biraz’ kitaplarının imza günü için Alanya'ya geldi. Bu nazik ziyaretleri için kıymetli ozanımıza çok teşekkür ediyorum. Milliyetçi ve ülkücü hareketin mensuplarının yavuz özelliğinin yanında yunus özelliklerinin de bir timsali olan kalbiyle şiirler, güzel makaleler yazan, eli kalem tutan Taş Medreseli bir ağabeyimiz olarak kendisiyle de iftihar ediyoruz. Yazdığı eserleriyle milliyetçi ve ülkücü hareketin mensuplarına, özellikle yetişmekte olan ülkücü gençliğe ışık tutan bir değerimizdir" dedi. Ozan İlo mahlaslı İlhami Erdoğan ise yaptığı açıklamada, "Sayın Türkdoğan, yakın alakalarıyla hep benimle birlikte oldular. Bugün de Alanya İlçe Teşkilatı olarak mekanlarını bize açtılar. Böyle bir organizasyona vesile oldular. Çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki farklı günlerde daha çok geleceğiz. Nasip olursa Alanya'da daha değişik programlar yapacağız" diye konuştu. Erdoğan daha sonra kitaplarını partililer ve vatandaşlar için imzaladı. – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81