Neden 'evet' dediklerini 26 Şubat'ta açıklayacak

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 26 Şubat'ta Antalya'da gerçekleştirilecek olan toplantıda partililer ve vatandaşların Anayasa Değişikliği ile ilgili kafalarındaki soru işaretlerini kaldıracaklarını ve neden evet dediklerini açıklayacaklarını söyledi.

Neden 'evet' dediklerini 26 Şubat'ta açıklayacak

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 26 Şubat'ta Antalya'da gerçekleştirilecek olan toplantıda partililer ve vatandaşların Anayasa Değişikliği ile ilgili kafalarındaki soru işaretlerini kaldıracaklarını ve neden evet dediklerini açıklayacaklarını söyledi.

07 Şubat 2017 Salı 20:36
Neden 'evet' dediklerini  26 Şubat'ta açıklayacak


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantının ardından basın mensuplarına gündeme ilişkin konularla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasi hayatının en köklü, siyasi partilerinden bir tanesi. Milliyetçi Hareket Partimizin yarın(bugün) idrak edeceğimiz 48'nci kuruluş yıldönümünü şimdiden kutluyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Türk demokrasisinin, Türk siyasetinin ve bunun yanında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekasının teminatı olmuş olan bir siyasi parti. Partimizin kurucusu Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i ve Başbuğum ile birlikte partinin kurulmasında emeği geçen tüm dava büyüklerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Yine partimizin 48'nci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle kanla, gözyaşıyla yoğrulmuş ülkücü hareketin tüm şehitlerini de rahmetle anıyoruz. Bizlerde bundan sonraki süreçte dün olduğu gibi Başbuğumuzun izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde bu kutlu davaya hizmet etme noktasında mücadelemize devam edeceğiz. Bu anlamda burada benimle birlikte bu mücadeleyi yürüten, kutlu ülkü davasını Alanya'mızda temsil noktasında olan İlçe yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte kuruluş yıl dönümümüzü bir kez daha kutluyoruz" dedi.
'NEDEN EVET DEDİĞİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ'
Bilindiği üzere ülkemizin ve partimizin önümüzdeki süreçte en önemli gündem maddelerinden bir tanesi yapılacak olan referandum hadisesidir" diyen Türkdoğan, "Bu referandum süreci ile ilgili de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin 26 Şubat Pazar günü Antalya'mızda yapacağı bir bilgilendirme toplantısı olacak. Bu toplantımızda Genel Merkez Yöneticilerimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız ve milletvekillerimiz hazırlanan Anayasa paketinin içeriği ile alakalı partililerimizi ve vatandaşlarımızı bilgilendirecekler. Bu toplantımıza Alanya'dan bizlerde katılacağız. Ayrıca katılmak isteyen vatandaşlarımızı da oraya götüreceğiz. Kafalarında ki soru işaretlerini aydınlatmak ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin neden bu anayasa değişikliğine destek verdiğini ve neden evet dediğini orada inşallah hep birlikte anlatacağız. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 07.02.2017 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81