‘Mücadelemiz sürecek!’

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu dün Alanya'da yaşanan tokat olayıyla ilgili bir açıklama yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklama şu şekilde:

‘Mücadelemiz sürecek!’

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu dün Alanya'da yaşanan tokat olayıyla ilgili bir açıklama yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklama şu şekilde:

20 Eylül 2018 Perşembe 00:05
‘Mücadelemiz sürecek!’

“Geçmişte gezi olaylarıyla ve darbe kalkışmalarıyla ve  iftiralarla elde edemediklerinin bastırılmış kini ile hareket eden ve yaşadığı hezeyanın eski sosyalist komünist artıklarının Devlet ve Millet düşmanlarının hazımsızlığıyla ‘Kişi, kendinden bilir işi’ atasözünün bir ifadesi olarak gece yarısı saat 3’te kimlik, inanç ve aidiyet duygusundan yoksun bir müptezel Liderimiz davamız mücadelemiz şehitlerimiz gazilerimiz gibi kutsallarımıza iftira atarak hakaret etmiştir.  Biz bu zihniyeti geçmişten iyi tanıyoruz FETÖ’nün bir dönem Milliyetçi Hareket’in kutsal değerleriyle Lideriyle ve yöneticileriyle ilgili başlattığı iftira kampanyalarına hizmet bugün ki cılız sesi bu terbiyesizdir. Şu iyi bilinmelidir ki Milliyetçi Ülkücü hareketin liderlik makamı ve lideri binlerce yıllık Türk geleneklerine göre kutsaldır. Kutsallarımıza hakaret ve iftiraya asla izin vermeyiz . Bu gibi girişimlerin karşısında Ülkü Ocakları olarak geçmişte canla kanla nasıl mücadele ettiysek her platformda aynı şekilde mücadele edeceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiririz. Bu gibi müptezellerin böyle makamları işgal etmemesini temenni eder gereğinin acil yapılmasını ilgililerden talep ederiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81