‘Millet İttifakı devam edecek’

İYİ Parti Gazipaşa Kurucu İlçe Başkanı ve İyi Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e yapmış oldukları ziyaretin ayrıntılarını paylaştı.

‘Millet İttifakı devam edecek’

İYİ Parti Gazipaşa Kurucu İlçe Başkanı ve İyi Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e yapmış oldukları ziyaretin ayrıntılarını paylaştı.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 23:49
‘Millet İttifakı devam edecek’

31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran İstanbul seçimi dolayısıyla bir araya gelemediklerini aktaran Yüksel, ziyarette Antalya yönetimi başta olmak üzere 19 ilçenin konuşulduğunu ifade etti.
 FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK
İyi Parti olarak Antalya merkezinde ve 19 ilçesinde birlikte uyum içinde çalışmaya hazır olduklarını ifade eden Mehmet Yüksel, "31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ile oluşturduğumuz Millet İttifakı çatısı altında seçimlere girdik. İYİ Parti, CHP'nin kurumsal kimliği altında seçimlere girdi. Bu seçimlerin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi'ni Millet İttifakı kazandı. Biz İYİ Parti olarak, 31 Mart seçimlerinin ardından il başkanımız, belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimizle bir araya gelerek danışma toplantısı gerçekleştirdik. Bu kapsamda İYİ Partili arkadaşlarım beni sözcü olarak seçti. Partimizin meclis toplantısında il başkanımız, ben ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi grup sözcümüzle oluşturduğumuz bir heyetle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımızdan randevu talep ettik. Bizleri makamında ağırlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile Antalya ve Gazipaşa'yı birlikte nasıl daha güzel yönetebileceğimizi konuştuk. Fikir alışverişinde bulunduk. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da da herkes İstanbul seçimlerine odaklandığı için biz bu toplantıyı seçimden sonrasına bıraktık. Toplantımızda 31 Mart sonrasını değerlendirdik” dedi.

 HER İLÇEYE EŞİT HİZMET GİDECEK
Hizmetlerin ilçelere eşit ulaşması ve hizmetlerin eksikliği noktasında gerekli fikir alışverişinde bulunacaklarını aktaran Yüksel, "Sayın Muhittin Böcek ile Antalya'da yönetim ağırlıklı olmak üzere 5 yılda neler yapabiliriz, merkezde ve ilçelerde yapılacak yatırımlara İYİ Parti olarak nasıl destek olabiliriz, hizmetlerin her ilçeye ulaşması için nasıl bir çalışma yürütebiliriz bunlar hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. İYİ Parti’nin sözcüsü olarak bundan sonra Muhittin başkanımızla bire bir ikili görüşmelerimiz olacak. Daha sık iletişim halinde olacağız” diye konuştu.
BAŞKAN BÖCEK GAZİPAŞA'YA GELECEK
Yüksel ziyaret hakkında bilgi verirken Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yakın bir zamanda Gazipaşa'ya geleceğini de söyledi. Gazipaşa'nın eksiklerini de dile getirdiğini belirten Yüksel, “Antalya'nın tamamında olduğu gibi kendi ilçem Gazipaşa üzerinde de durdum. Gazipaşa'da neler yapılacak, ne eksikler var bunları ayrıntılı olarak görüşeceğiz. Görüşmemiz esnasında Sayın Muhittin Böcek, ilçe ziyaretlerine başladığını ve yakın bir zamanda Gazipaşa'ya geleceğini de ifade etti. Burada muhtarlar, parti yöneticileri, sivil toplum örgütleriyle geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantıda daha ayrıntılı bilgiler verilecek. Biz bu noktada Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'ya yapacağı hizmetlere yön vereceğiz. Gazipaşa'ya yapılacak hizmetler üzerinde ikili görüşmelerimiz olacak. 31 Mart seçiminin ardından oluşturduğumuz Millet İttifakı'nın kalıcı olması için çalışacağız. Bizim için oldukça verimli bir toplantı oldu. Bizleri ağırlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'e teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81